• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. Ćuruvija

31.03.2024

10:26

Ubice MMA borca imale petoricu pomagača! Ovako sada izgledaju dvojica ubica Stefana Savića (FOTO)!

Miloš Rafailović

Vesti

Ubice MMA borca imale petoricu pomagača! Ovako sada izgledaju dvojica ubica Stefana Savića (FOTO)!

Podeli vest

Beogradska policija otkrila je petoricu osoba koja su pomogali u bekstvu i skrivanju Vasilija Gačevića (23) i Marka Daničića (23), koji su noći između 24. i 25. februara ubili Stefana Savića (23), MMA borca i reprezentativaca Srbije u toj disciplini, saznaje informer.rs od dobro obaveštenih izvora iz istrage

- Zna se ko im je sve pomagao i ko ih je sve skrivao nakon što su ubili Stefana. Takođe, poznato je i ko je bio tiper iz lokala koji je javio ubicama da je Stefan u kafiću. Svi oni će da budu obuhvaćeni istragom - kaže sagovornik informer.rs.

Nenad Savić, otac ubijenog Stefana, koji je prošle godine na svetskom prvenstvu osvojio bronzanu medalju za našu zemlju kaže za informer.rs da se nada skorom hapšenju ubica i njihovih saučesnika.

- Nadam se da će svi biti brzo privedeni licu pravde - rekao nam je Nenad Savić, Stefanov otac.

Foto: Foto: Informer

Marko Daničić i Vasilije Gačević su mučki ubili Stefana Savića

Informer.rs je došao u posed fotografija dvojice begunaca, koje su nastale pre godinu dana, ali se pretpostavlja da su sada tokom skrivanja promenili imidž. 

Ubice Marko Daničić (23) i Vasilije Gačević (23) u noći između 24. i 25. februara odšetali su iz Dunavske ulice u Beogradu nakon što su ubili Stefana Savića, sa kojim su se skuobili 2021. godine. Od njih od tada nema ni traga ni glasa, a nakon što je pronađena garderoba i stan koji su koristili, pitanje je dana kada će završiti sa lisicama na rukama.

- On je bio divan momak koji je mogao mnogo toga da nam pokaže, od vaspitanja na ulici do svega. Prva misao mi padne napamet da njega više nema. Supruga i ja smo radili na tome da vaspitavamo decu ličnim primerom, uvek smo izbegavali svađe i mirno smo svemu pristupali. On je uvek izbegavao svađe i sve rešavao mirnim putem, a to je naučio od nas - rekao je Savić za Tv Informer.

Foto: Foto: Miloš Rafailović

Stefana je na večni počinak ispratilo više od hiljadu ljudi

On je istakao i da je njegov sin svima uvek pomagao i prisetio se poslednje večeri provedene sa sinom.

- Dok ga nismo videli u sudskoj kapeli kako leži, u prvi mah nismo verovali da je to naš sin, jer je uvek bio pun života. Koga god sam pitao, dobio sam isti odgovor da je uvek svakome pomagao i bio dobar prema svima. Sećam se poslednje večeri kada sam pričao sa njim, šalili smo se i smejali i bio je dobro raspoložen. Nikad ništa nije krio, čak sam mu znao i šifru telefona - kazao je Savić.

Foto: Foto: Miloš Rafailović

Nenad Savić, neutešni otac Stefana Savića

Tokom ubistva njegovog sina, slučajni prolaznik Stefan M. je pokušao da ga zaštiti, ali su i njega ubice izbole.

- Počinje Evropsko prvenstvo u MMA borbama i reprezentacija će nastupati pod njegovim imenom. Njegovi drugari žele da mu naprave spomenik i spomen park. Sama sahrana od par hiljada ljudi pokazuje njegovu veličinu i na sve načine mu odaju priznanje. Roditelji, neka vam se deca bave sportom, da ne budu na ulici i da vam oružjem ne barataju. Nisu samo ubili jednu porodicu, već su ubili bar 20 povezanih porodica ubistvom mog sina - zaključio je on.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Šok! Zelenski ovo nije očekivao! Stigle loše vesti iz Amerike! Prvo se radovao kao malo dete, a sad...
Planeta

Šok! Zelenski ovo nije očekivao! Stigle loše vesti iz Amerike! Prvo se radovao kao malo dete, a sad...

SAD će poslati još "patriot" projektila Ukrajini i potrošiće šest milijardi dolara za jačanje domaće proizvodnje oružja za podršku Kijevu, pošto administracija Džozefa Bajdena počinje da deli sredstva koja je Kongres odobrio ranije ove nedelje. Ministar odbrane Lojd Ostin, SiKju Braun, šef Združenog generalštaba, saopštili su da će dodatni paket od šest milijardi dolara obezbediti vojnu pomoć od američkih odbrambenih kompanija, što znači da će biti potrebno više vremena da stigne do Ukrajine, ali bi trebalo da ojača njenu odbranu na duže, objašnjava "Fajnenšel tajms".

30.04.2024

06:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija