• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Blic

05.04.2024

20:32

Majka Dankinog ubice odvedena na saslušanje! Cela porodica pod lupom!

Tanjug/video printscreen/Društvene mreže

Vesti

Majka Dankinog ubice odvedena na saslušanje! Cela porodica pod lupom!

Podeli vest

Borska policija danas popodne odvela je na saslušanje i majku Dejana Dragijevića, jednog od osumnjičenih za ubistvo dvogodišnje Danke Ilić.

Ranije danas, da podsetimo, na saslušanje je odveden i Dejanov mlađi brat Dalibor.

- Šta da kažem kad ne znam ništa. Da imam dobre informacije, pa da kažem nešto, ali nemam. Trebalo je sinoć i mene da saslušaju, ali nisu. Sada su došli samo po ženu. Došla su službenim automobilom dva policajca oko 18 časova i odveli su je da da izjavu. Sada su svi tamo, jedini sam ja ostao kući - kaže Rade Dragijević za "Blic" i dodaje:

- Slušam na TV-u, ima manipulacija za sve i svašta. Ja ne znam šta se dešavalo, ali ne verujem da je tačno to što se priča. Dejan nije bio takav nikada. Ja ga ne znam kao takvog. Kod mene nije bio ni agresivan ni bilo šta. Ni on, ni drugi sin Dalibor - kaže Rade

On dodaje da svi u porodici imaju problema sa srcem i da je Dejan prošle godine imao infarkt.

- Mi svi imamo srčane probleme. Supruga i ja odavno smo srčani bolesnici. Dejan je prošle godine je imao infarkt, jedino mlađi sin ne boluje od srca. Ali posle svega i on će da dobije srčane probleme - kaže Rade.

Podsetimo, policija u Boru uhapsila je radnike Javnog komunalnog preduzeća ”Vodovod” Bor Srđana Jankovića (50) iz sela Luka i Dejana Dragijevića (50) iz sela Zlot pod sumnjom da su ubili malu Danku Ilić (2).

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kancelarija za KiM: Kamenovanje škole u Gojbulji je otvorena pretnja Srbima na KiM, ovo je planirana akcija!
Politika

Kancelarija za KiM: Kamenovanje škole u Gojbulji je otvorena pretnja Srbima na KiM, ovo je planirana akcija!

Kancelarija za Kosovo i Metohiju saopštila je danas da se gađanje kamenicama Osnovne Škole "21. novembar" u Gojbulji, u opštini Vučitrn, kojom prilikom je slomljeno staklo na ulaznim vratima i jedna kamera, ne može se shvatiti drugačije, nego kao otvorena pretnja Srbima na Kosovu i Metohiji, kao i da su slični napadi koji su gotovo svakodnevni, posledica antisrpske politike Aljbina Kurtija.

21.05.2024

12:42

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija