• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Novosti

07.04.2024

23:03

SKANDAL! Imam iz Plava ruga se ubijenoj devojčici: "Danka - danak u krvi genocidne ideologije"

Shutterstock, Miloš Rafailović, Facebook

Vesti

SKANDAL! Imam iz Plava ruga se ubijenoj devojčici: "Danka - danak u krvi genocidne ideologije"

Podeli vest

Dok je ne samo Srbija, već ceo region, strepeo nad sudbinom nestale Danke, dok su susedne države nudile pomoć u potrazi za dvogodišnjom nestalom devojčicom iz Bora, dok je njena smrt sve rasplakala - ima i onih koji su bez imalo pijeteta prema nedužnom malom životu uzetom zlom i bezumljem to iskoristili za promociju politike.

Imam iz Plava Sead Jasavić ostavio je, ne samo vernike, već obične ljude zatečene i šokirane dozom mržnje i bezosećajnosti koju je pokazao objavom na Fejsbuku.

Onaj koji bi trebalo da, u duhu vere, širi poruke mira, svirepu smrt nedužnog deteta koje je trebalo 6. maja da napuni dve godine prokomentarisao je sa monstruoznom rečenicom:

"Danka – danak u krvi baštinjenja genocidne ideologije."

Kada je u komentarima naišao na negodovanje zbog svog stava, imam je nastavio elaboraciju "zašto nam se ovo dešava", te rekao da će to biti tako dok god deca u školama uče "Gorski vijenac", te poručio da "nisu ovo nacionalne teme - već je u pitanju refleksija kompletnog ponašanja državnog sistema Srbije - koji ne sankcioniše već skriva zločince i ne priznaje svoje zločine - i ne ulazi u nacionalnu fazu katarze!"

Foto: printskrin/fejsbuk

 

 

Nažalost, ništa manje šokantni nisu komentari i njegovih sledbenika.

 

Tragedija koja je, činilo se, ujedinila region, pobornicima širenja neistina samo je poslužila za bezočno širenje laži, pišu "Novosti".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
arsa

pre 3 nedelje

E to je ta razlika između njih i nas.Pravoslavni sveštenik u obrnutoj situaciji nikada ne bi rekao ovako nešto.Nezamislivo je i da pomisli.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Hteo sam da izludim! Sa Zvezdom u Bariju osvojio Evropu, a onda maler! Više ih nikada nije video!
Crvena zvezda

Hteo sam da izludim! Sa Zvezdom u Bariju osvojio Evropu, a onda maler! Više ih nikada nije video!

- Od tog finala sa Zvezdom i osvajanja Kupa šampiona nijedanput više nisam otišao u Bari, a voleo bih da prošetam do stadiona „Sveti Nikola“, pogledam neku utakmicu, zašto da ne, i evociram prelepe uspomene koje nosim iz tog italijanskog grada. Ukoliko mi se u skorije vreme ukaže prilika svakako ću to da uradim – priča za Informer Slobodan Marović, član legendarne generacije Crvene zvezde koja je 1991. godine protiv Olimpika iz Marselja pokorila Evropu i otkriva šta mu je sve u tim poslednjim trenucima finala prolazilo kroz glavu, šta mu se dogodilo na dočeku u Beogradu.

30.04.2024

14:00

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...
Fudbal

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...

Upoznao sam mnogo uspešnih ljudi iz različitih oblasti, od američkih predsednika, preko biznismena, do najvećih fudbalera svih vremena i mogao bih danima da pričam o raznim dogodovštinama s njima, kaže u intervjuu za Informer jedan od najuspešnijih srpskih biznismena Milan Mandarić.

30.04.2024

09:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija