• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Glas Srpske

17.04.2024

18:55

Pretukla ženu ispred kafića! Fatalna Saška, ucenjivala sveštenika eksplicitnim snimkom, a sada počela da bije

Printskrin/Instagram

Vesti

Pretukla ženu ispred kafića! Fatalna Saška, ucenjivala sveštenika eksplicitnim snimkom, a sada počela da bije

Podeli vest

Saška Kovačević (29) iz Modriče zvana "Fatalna Saška", poznata po iznudi 15.000 maraka od katoličkog sveštenika zbog s*ks afere, osuđena je u Osnovnom sudu u Derventi na 1.500 KM (oko 750 evra) novčane kazne jer je u tuči ispred kafića "Dors" u Brodu povredila jednu osobu.

Kako je rečeno u sudu, izricanju presude prethodio je sporazum o priznanju krivice koji je optužena zaključila sa dobojskim Okružnim tužilaštvom.

- Tužilaštvo se saglasilo da se optuženoj za pomenuto krivično delo telesna povreda iz člana 131.stav1. Krivičnog zakonika Republike Srpske izrekne kazna od 1.500 KM – rekli su u Osnovnom sudu u Derventi.

Osim Kovačevićeve na istoj optužnici našao Saša Cvijanović koji se sada preziva Mičić. Njemu s na teret stavljena krivična dela oduzimanje tuđe stvari i teška telesna povreda. Kako su rekli u Osnovnom sudu u Derventi, protiv njega se još uvek vodi postupak.

Foto: Printskrin/Instagram

 

 

Kovačevićeva i Cvijanović optuženi su za tuču ispred lokala “Dors” u kojoj je Cvijanović metalnom šipkom naneo teške telesne povrede Goranu Zečeviću koji je te večeri bio u društvu supruge Dajane, a koja je takođe tada napadnuta. Zajedno sa supružnicima Zečević tu su bili njihovi prijatelji Siniša R. i Ljubinka R, svi iz Broda.

Prema informacijama iz policije, bračni par Zečević je u trenutku napada stajao ispred lokala sa poznanicima kada se zaustavio automobil “pežo”.

Iako se nisu poznavali, ubrzo dolazi do naguravanja između Zečevića i njegovog poznanika sa jedne i Cvijanovića sa druge strane. Fatalna Saška zatim je šakom u glavu udarila Ljubinku R. koja je pokušala da smiri situaciju. Cvijanović je nakon naguravanja izvadio metalnu šipku i razbio šoferšajbnu na Zečevićevom automobilu “ford”.

Podsetimo, Fatalna Saška osuđena je na godinu zatvora zbog ucene fratra I.K. iz Dervente od koga je zajedno sa bivšim momkom Aleksandrom Vasiljevićem i i M. J. pokušala da izvuče 250 hiljada maraka, preteći mu da će ukoliko ne da novac objaviti snimak njegovog seksualnog odnosa sa izvesnom Danirom. Vasiljević je za ovo delo dobojskom Osnovnom sudu osuđen na sedam meseci zatvora.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Ministar Dačić pozvao građane da odgovornim ponašanjem doprinesu smanjenju broja saobraćajnih nezgoda
Politika

Ministar Dačić pozvao građane da odgovornim ponašanjem doprinesu smanjenju broja saobraćajnih nezgoda

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić pozvao je danas na Zlatiboru građane da odgovornim ponašanjem doprinesu smanjenju broja saobraćajnih nezgoda Dačić je na manifestaciji "Karavan bezbednosti saobraćaja" poručio da se svi učesnici ove kampanje zalažu za podizanje svesti građana o bezbednom ponašanju u saobraćaju i odgovornosti koje nosi vožnja na putu kako bi se smanjili rizici od nesreća.

26.07.2024

19:47

TV

Kijev može biti krajnji Putinov cilj! Evo kakva bogatstva krije prestonica Ukrajine!
Live TV

Kijev može biti krajnji Putinov cilj! Evo kakva bogatstva krije prestonica Ukrajine!

Ruski skanderi uništili punkt stranih plaćenika u industrijskoj zoni grada Harkova. Likvidirano oko sto vojnika. EU objavila prvu isplatu milijardu i po evra ruskih rezervi za Ukrajinu. Moskva najavila da će odgovoriti na transfer novca. Peskov najavio da će odgovor biti u skladu sa ruskim interesima. Svedočimo li rasrbljavanju Balkana? Kamala Haris tražila od premijera Izraela da završi rat u Gazi. Na sve ove teme u emisiji "Rat uživo" govorili su istoričar Miloje Pršić i istoričar umetnosti Bojan Bogavac.

26.07.2024

21:51

Hrvatska nema podršku EU za sramotnu odluku koju su doneli! Zabrana ulaska u državu crnogorskih zvaničnika ima samo jednu poentu! (VIDEO)
Live TV

Hrvatska nema podršku EU za sramotnu odluku koju su doneli! Zabrana ulaska u državu crnogorskih zvaničnika ima samo jednu poentu! (VIDEO)

Mandiću, Kneževiću i Bečiću, Hrvatska je zabranila ulazak. Šta žele da postignu hrvatske vlasti donošenjem ove selektivne odluke? Na ovu temu u "Info danu" govorili su Vladimir Dobrosavljević, politički konsultant i Srđan Barac iz Centra za društvenu stabilnost. Uživo u program uključio se politikolog i prof. dr Vladimir Pavićević.

26.07.2024

16:32

Koliko još civila treba da strada da bi se uništio Hamas? Uslovi u Gazi su nehumani! (VIDEO)
Live TV

Koliko još civila treba da strada da bi se uništio Hamas? Uslovi u Gazi su nehumani! (VIDEO)

Izraelski premijer Benjamin Netanjahu obratio se prekjuče američkim kongresmenima na zajedničkom zasedanju oba doma Kongresa. On je tokom svog izlaganja tvrdio da je broj civilnih žrtava u Gazi minimalan, potpuno odbacivši realnost u čiju korist svedoče brojni snimci zabeleženi u ratom pogođenom regionu. Ove komentare izraelskog premijera analizirao je profesor dr Milan Petričković sa Fakulteta političkih nauka.

26.07.2024

13:03

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija