• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/CDM

18.04.2024

15:40

"Bićeš moja ili Alahova"! Uhapšen Podgoričan jer je tri meseca tukao i silovao trudnu devojku!

clipart

Vesti

"Bićeš moja ili Alahova"! Uhapšen Podgoričan jer je tri meseca tukao i silovao trudnu devojku!

Podeli vest

Više državno tužilaštvo u Podgorici je podiglo optužnicu i traži produženje pritvora za Podgoričanina A.A. koga sumnjiči da je tukao i silovao trudnu djevojku.

On se nalazi u pritvoru, a optužnica ga tereti da je od oktobra do decembra prošle godine silom i pretnjama u više navrata prinudio nevenčanu suprugu na obljubu i grubim nasiljem narušio njen telesni i duševni integritet.

Prema navodima Tužilaštva, Podgoričanin je optužen da je u oktobru prošle godine šakom udario suprugu u zajedničkom stanu, što je nastavio da čini i u narednim danima, pri čemu je u više navrata insistirao na zaključenju formalnog braka.

- Kada bi devojka to odbila, okrivljeni bi joj zadao više udaraca, te joj pretio da će proći kao Šejla Bakija - navodi se, između ostalog, u optužnici.

Foto: emitphoto

 

U novembru ju je, kako se ističe u optužnici, gurnuo niz stepenice u zgradi, zatim ugurao u auto i bez njenog pristanka je odvezao u pravcu stana njegovih roditelja. Kada je ona odbila da izađe, počeo je da je vuče za kosu i uveo u dnevni boravak, gdje je bacio na pod i nastavio sa nasiljem.

Nakon toga je, kako se dodaje u optužnici, devojka pokušala da pobjegne, ali ju je Podgoričanin sustigao, uvukao u auto i silovao.

Krajem novembra devojka je tražila da se raziđu, ali je okrivljeni nastavio da je tuče. Zatim je uzeo nož, koji joj je stavio ispod grla, preteći joj. On joj je, kako se navodi, tom prilikom pokazivao snimak prošlogodišnjeg zverskog ubistva žene u Bosni i Hercegovini. Snimak ubistva je, kako se navodi u optužnici, pokazivao na telefonu svakog puta kada bi se posvađali.

U decembru ju je, kako se navodi u optužnici, više puta silovao i tukao, preteći joj: "Bićeš moja ili Alahova", a to je nastavio da radi i kada mu je devojka saopštila da želi da prekine trudnoću.

Pretio intimnim snimcima

Osumnjičeni je zatim 22. decembra došao u ugostiteljski objekat u kojem je djevojka radila i odatle je izvukao za kosu i vukao sve do auta. U vozilu joj je, stoji u optužnici, zadao više udaraca šakom u glavu, a zatim je nastavio da je tuče i u kući njegovih roditelja.

- On ju je rukama uhvatio za kosu i tako je vukući uveo u dnevnu sobu porodične kuće, gde je pesnicama više puta udario u predelu glave i stomaka, a potom je oštećenu upitao da li želi da se za njega uda, pa kada je to odbila istoj je zadao udarac zatvorenom šakoma u predelu glave, od kojeg je pala na pod, nakon čega joj je ponovio pitanje, a ona je iznova odbila, na šta joj je rekao: "Hoćeš, hoćeš nego ti ti ne znaš", pa joj je iznova zadao udarac pesnicom u predelu glave i iznova joj postavio pitanje, pa kada je negativno odgovorila, istoj je zadao veći broj udaraca pesnicama u predelu glave i tela, tražeći pri tome pištolj, kojim joj je i ranije pretio, da bi nakon što je oštećenu putem telefona kontaktirala policija, povodom prijave građana, istoj zapretio da će je ucenjivati intimnim snimcima njihovih seksualnih odnosa, koje je sačinio bez njenog znanja i da će je tako obrukati, kojom prilikom joj je zadao lake telesne povrede - navodi Tužilaštvo.

On je, kako se ističe, izvršio produženo krivično delo silovanje i produženo krivično delo nasilje u porodici ili u porodičnoj zajednici.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Hoće li Nađ biti trener Partizana i naredne sezone? (ANKETA)
Partizan

Hoće li Nađ biti trener Partizana i naredne sezone? (ANKETA)

Trener fudbalera Partizana Albert Nađ imenovan je pre dva dana za šefa stručnog štaba crno-belih i tom prilikom potpisao je ugovor na godinu i po dana. Međutim, to suštinski ne mora ništa da znači i od više faktora zavisi koliko će se Nađ zaista zadržati na poslu o kojem je sanjao.

01.05.2024

14:01

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!
I dunđeri i neimari

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!

Praznik rada danas praznuju i oni koji rade i oni koji još nemaju ni dan radnog staža. Ovaj dan, međutim, nekada je bio poseban za Crnotravce! Samouki zidari, tesari, kamenoresci bili su nekada najtraženiji majstori...Ovo je priča o njima.

01.05.2024

08:15