• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Kurir

22.04.2024

11:45

"Zamišljam da čujem ti glas...": Potresne reči oca Ivane ubijene na Zvezdari

printscreen/facebook

Vesti

"Zamišljam da čujem ti glas...": Potresne reči oca Ivane ubijene na Zvezdari

Podeli vest

Ivana Krivokapić (26) pronađena je mrtva krajem decembra 2022. godine u iznajmljenom stanu na Zvezdari gde je živela, a zatekla su je zabrinuta braća koja su otišla da provere da li je dobro jer im se nije javljala na telefon. Obdukcija je pokazala da je devojka ubijena, a da je ubio Jetmir Gočaj (24) koji ni 16 meseci kasnije on nije priveden pravdi!

Otac ubijene devojke, Slobodan Krivokapić, i ovog meseca podelio je sećanje na svoju mezimicu.

- Naiđu tako dani i noći puni nedostajanja. Tražiš po kući zaostale tragove, gledam u mesto gde si volela da sediš... Zamišljam da čujem ti glas, a onda me stvarnost nemilosrdno ošine.. Zaplačem, stežem ti jastuk, gledajući u noć, naslovnim glavu i pršapućem "laku noć golubice mila" - napisao je on.

Ivana je, da podsetimo, pronađena 24. decembra 2022. godine, a kako se sumnja ubijena je dva dana ranije.

- Obdukcijom tela devojke ustanovljeno je da je ugušena i to na taj način što joj je ubica rukom zapušio nos i usta i na taj način onemogućio disanje. Za ovaj zločin osumnjičen je Jetmir Gočaj koji se od dana kada je za njim raspisana poternica nalazi u bekstvu - podseća izvor Kurira i dodaje:

- U pitanju je državljanin Crne Gore, inače osoba kojoj je Ivana verovala i koga je pustila u stan kao prijatelja, a prema postojećim informacijama njih dvoje su oboje voleli planinu i planinarenje i tako su se i upoznali.

Na profilu osumnjičenog Gočaja su, nakon saznanja o ubistvu, osvanule njihove zajedničke fotografije i reči tuge koje je delio danima i pisao koliko mu je teško zbog njene smrti.

Zbog njegovih reči došlo je i do sumnje, a i njegov DNK je pronađen na mestu zločina. Utvrđeno je da se radi o zločinu iz strasti - podseća izvor.

Ivanini najmiliji, porodica i prijatelji, imaju samo najlepše reči za nju, a za prijateljstvo sa osumnjičenim Gočajem niko nije znao.

Prema nekim informacijama, sumnja se da je osumnjičeni pobegao na Kosovo i da se tamo skriva već godinu dana.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vesić: Beograd dobija novi tržni centar, "Evroazija" se otvara u avgustu!
Društvo

Vesić: Beograd dobija novi tržni centar, "Evroazija" se otvara u avgustu!

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić najavio je danas da se početkom avgusta očekuje otvaranje novog kineskog tržnog centra "Evroazija" na Novom Beogradu. On je naglasio da je ovaj objekat građen apsolutno po svim standardima bezbednost, što je posebno važno ako znamo šta se dešavalo nekoliko puta u kineskim radnjama, jer su oni koristili objekte koji su stari i koji nisu ni bili namenjeni za takvu vrstu prodaje. "Sada imamo ono što zaista je važno, da budu svi bezbedni i kupci i prodavci, ali i da kupci imaju komfor kupovine. Naravno tu će biti i restorana i sve ono što imaju tržni centri", rekao je Vesić.

26.06.2024

10:51

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Konačno slobodan! Ovako sada izgleda Džulijan Asanž! (FOTO, VIDEO)
Planeta

Konačno slobodan! Ovako sada izgleda Džulijan Asanž! (FOTO, VIDEO)

Osnivač Vikiliksa Džulijan Asanž izjasnio se krivim po jednoj optužbi za pribavljanje i objavljivanje vojnih tajni SAD, kao rezultat dogovora sa tužiocima američkog Sekretarijata za pravosuđe, čime je obezbedio sebi slobodu, a time je završena i duga pravna saga koja je pokrenula debate o slobodi štampe i nacionalnoj bezbednosti.

26.06.2024

11:28

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija