• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

30.04.2024

11:32

Jedna kazna mu nije bila dovoljna! Policija u Nišu zaustavila vozača sa oko tri promila alkohola u organizmu

MUP

Vesti

Jedna kazna mu nije bila dovoljna! Policija u Nišu zaustavila vozača sa oko tri promila alkohola u organizmu

Podeli vest

Policajci u Nišu isključili su iz saobraćaja Nišliju (52) na mopedu, koji je imao skoro tri promila alkohola u organizmu!

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu isključili su juče iz saobraćaja vozača mopeda „pežo“ zbog nasilničke vožnje.

"Patrola ga je zaustavila u Ulici Dimitrija Tucovića i utvrdila da vozi sa 2,73 promila alkohola u organizmu i bez vozačke dozvole koja mu je prethodno oduzeta zbog nesavesnog upravljanja vozilom. Vozaču je određeno zadržavanje do 12 sati i protiv njega će biti podnete odgovarajuće prekršajne prijave." saopštila je policija. 

Apelujemo na vozače da poštuju saobraćajne propise, jer na taj način čuvaju svoj i živote drugih učesnika u saobraćaju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Kup: Zvezda pečatira sopstvenu moć, Voša ima priliku da zasija
Fudbal

Kup: Zvezda pečatira sopstvenu moć, Voša ima priliku da zasija

Crvenoj zvezdi da može da se hvali da je neprikosnovena u domaćim okvirima, a Vojvodini za popravljenje celokupnog utiska o tekućoj sezoni i sigurnu Evropu, otprilike tako bi se u jednoj rečenici moglo odgovoriti na pitanje šta kojoj ekipi znači osvajanje današnjeg Kupa Srbije u fudbalu.

21.05.2024

08:26

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija