• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.05.2024

11:22 >> 11:37

Munjevita akcija policije! Pao najtraženiji srpski mafijaš  - šok detalji ostavljaju bez daha! (FOTO/VIDEO)

Printskrin/Policía Nacional/Youtube

Vesti

Munjevita akcija policije! Pao najtraženiji srpski mafijaš - šok detalji ostavljaju bez daha! (FOTO/VIDEO)

Podeli vest

Španska policija saopštila je da su uhapšeni članovi kriminalne grupa koju je predvodio jedan od natraženijih mafijaških bosova u Srbiji, za kojim je naša zemlja raspisala međunarodnu poternicu još 2021. godine! Kako se navodi, uhapšeno je ukupno 11 osumnjičenih u Malagi, Madridu i Barseloni od kojih su većina državljani naše zemlje.

U saradnji sa policijskim službenicima SBPOK-a MUP-a R Srbije, španska Nacionalna policija, UDYCO grupa za organizovani kriminal u Španiji, u Malagi, Baseloni i Madridu uhapsila je ukupno 11 lica i to:

 

Foto: Printskrin/Policía Nacional/Youtube

 

 

Slobodana Milutinovića zv. Snajper
Aleksandara Milojevića
Dobrosava Dedića
Bojana Radulovića
Dušan Kovača
Nenad Delića
Dalibora Gajića
Miroljuba Kocića
Miodraga Dedića
Eldin Čolakovića
i Ronna Daniela Calanche Salasa.

 

Foto: Shutterstock/Georges Hanna

 

 

Navedena lica se sumnjice za krivicna dela izvrsena u Spaniji, u mestu Estapona tokom januara 2024. Godine i to krivicna dela Razbojnistvo uz nanosenje teskih telesnih povreda, nedozvoljeno posedovanje oruzja, falsifikovanje licnih dokumenata, nedozvoljena trgovina opojnom drogom i clanstvo u kriminalnoj organizaciji.

 

 

Tokom akcije hapsenja izvrsen je pretres stanova na ukupno 7 adresa u Madridu, Barseloni i Malagi.

Foto: Printskrin/Policía Nacional/Youtube

 

 

Osumnjicena lica su tokom pripreme izvrsenja krivicnog dela koristila iznajmljena vozila kao i dron kojim su opservirali zrtve.

Prilikom pretresa navedenih adresa pronadjeno je vise komada vatrenog oruzja i pripadajuce municije, predmeti koji su korisceni za razbojnistva, dron, sedam falsifikovanih licnih dokumenata i oko 20.000 eura u gotovini.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Rusi zaprepašćeni rečima Bajdena! Zar je ovo izgovorio?! Moskva reagovala istog momenta: Imamo krindž godine!
NEVEROVATNO

Rusi zaprepašćeni rečima Bajdena! Zar je ovo izgovorio?! Moskva reagovala istog momenta: Imamo krindž godine!

Kada govori o tome da su Amerikanci "nezamenljiva nacija, jedina supersila na svetu i glavna demokratija", predsednik SAD Džozef Bajden iz nekog razloga ne spominje američki državni dug i nekontrolisano štampanje novca, ukazala je portparolka Ministarstva spoljnih poslova Rusije Marija Zaharova u nedavnoj objavi na Telegramu, ocenivši da je to "krindž godine".

26.05.2024

20:10

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija