• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

12.05.2024

11:59

Igor hteo da proda motocikl pre tragedije? Prijatelji se opraštaju od poginulog motocikliste u Obrenovcu

Društvene mreže

Vesti

Igor hteo da proda motocikl pre tragedije? Prijatelji se opraštaju od poginulog motocikliste u Obrenovcu

Podeli vest

Igor N. (38) iz Obrenovca, poginuo je kod tržnog centra u tom gradu, kada se motociklom, kojim je upravljao, sudario sa automobilom marke "ford fiesta".

Kako je Informer ranije izveštavao jeziva saobraćajna nezgoda dogodila se sinoć kod tržnog centra u Obrenovcu.

Odmah nakon saobraćajne nesreće, vozač motora je završio na putu. Prema svedočenju očevidaca, nije se pomerao, već je ostao nepomično da leži.

Nastradali Igor N. je bio otac dvoje maloletne dece, a oko sat vremena pre tragedije, emitovao je uživo svoju decu u prirodi. Sudeći po tom snimku Igor je ne sluteći šta ga čeka poslednji dan svog života proveo sa dragim ljudima.

Foto: Društvene mreže

 

Danas se na društvenim mrežama, potresnim rečim, prijatelji opraštaju od nastradalog Igora.

- "Kada negde tamo budeš vozio kurug, prođi jedan do naselja, ono tvoje- da se javiš svima. Pozdravi nam sve. Počivaj u miru brate"

Foto: Društvene mreže

 

- "Veliki gubitak za naš grad, jedno biće koje je znalo da živi, uvek nasmejan i raspoložen...Nek' su mu široki putevi Gospodnji" 

Ovo su samo neki od komentara,a sudeći po jednom, Igor je samo par dana pre nezgode, hteo da proda motor, ali mu se nije dalo.  

"...Videli smo se pre par dana pred moj polazak na put ponudio si ga da mi prodaš ali nije ti se brate dalo da ga se otarasiš. Zašto Bog uzima dobre ljude nikada mi neće biti jasno.. Laka ti crna zemlja druže Igore i počivaj sa andjelima i neka te čuvaju u raju." napisao je jedan od prijatelja. 

Igor je iza sebe ostavio dve maloletne devojčice, ostalu rodbinu i brojne prijatelje.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija