• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Blic.rs

12.05.2024

13:13

Bivši suprug nestale Ane sumnja da je ona ubijena: "Žalila se da joj je jedna osoba uzela novac od prodaje stana"!

Društvene mreže

Vesti

Bivši suprug nestale Ane sumnja da je ona ubijena: "Žalila se da joj je jedna osoba uzela novac od prodaje stana"!

Podeli vest

"Ana i dalje nije pronađena, strahujem da je ubijena. To je moja duboka sumnja - gde god ima novca, tu se često javlja i zločin. Ljudi su spremni na najgora dela čak i zbog manjih suma novca. Ana je čista duša, nije zaslužila da je iko prevari zbog novca, a kamoli da joj oduzme život!

Ovim rečima za I.J., bivši muž Ane Ličnik (34) koja je nestala 24. marta, a poslednji put viđena kako izlazi iz autobusa na liniji 23, odakle joj se gubi svaki trag.

- Ana je neposredno pre nestanka prodala stan, pročitao sam iz njenog telefona da se žalila da joj je jedna osoba uzela taj novac i da je ne pušta da uđe u kuću. Nedugo nakon toga, Ana je nestala - objašnjava neutešan I.J.

Foto: Društvene mreže

Bivši suprug se šokirao kada je video Anin telefon

Kako kaže, Anin tetelefon završio je u njegovim rukama nakon što ga je nepoznati muškarac pronašao njenu torbu sa dokumentima i telefonom u autobusu na liniji 23.

Anin bivši suprug je nakon toga temeljno pregledao ceo telefon i otkrio šokantne detalje iz njenog života, a potom je sve prijavio i policiji.

- Telefon je u policiji i oni istražuju situaciju, ali sve upućuje na to da je ubijena. Ipak, ja još uvek ne gubim nadu da je živa i da će se pojaviti - kaže naš sagovornik. 

Foto: Društvene mreže

Ostavila torbu u autobusu na liniji 23

Anin bivši muž se nada da je ona nakon što je izašla iz autobusa na Vidikovcu otišla da poseti majčin grob na Orlovači.

- Bila je jako vezana za majku, čiju smrt 2018. godine nikada nije prebolela. Par godina kasnije, svaki put kad bi se dotakla te teme, Ana bi plakala. Kako vreme prolazi, sumnjam da će je pronaći živu, ali ipak ću ponoviti da ne gubim nadu - zaključuje on.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dusko

pre 1 mesec

Prvog koga bi temeljno ispitao si ti...bas tebi donet ranac,ma nemoj

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Bitka za Srbiju se nastavlja! Predsednik Vučić danas u Briselu sa zvaničnicima EU i na novoj rundi dijaloga
Politika

Bitka za Srbiju se nastavlja! Predsednik Vučić danas u Briselu sa zvaničnicima EU i na novoj rundi dijaloga

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić boravi u jednodnevnoj radnoj poseti Briselu, tokom koje će se odvojeno sastati sa predsednikom Evropskog saveta Šarlom Mišelom, evropskim komesarom za susedsku politiku i proširenje Oliverom Varhejijem i generalnim direktorom Direktorijata Evropske komisije za susedstvo i pregovore o proširenju Gertom Janom Kopmanom.

26.06.2024

06:59

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija