• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer / Serbian Times

13.05.2024

22:37

Ovo je Marko koji je poginuo u Čikagu! Na njegov "mercedes" naleteo "mustang" u punoj brzini (FOTO, VIDEO)

Printskrin video

Vesti

Ovo je Marko koji je poginuo u Čikagu! Na njegov "mercedes" naleteo "mustang" u punoj brzini (FOTO, VIDEO)

Podeli vest

Mladić Marko N. (17), poreklom iz Srbije, poginuo je sinoć u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u severnom čikaškom predgrađu Glenvju, dok su tri osobe povređene. Marko je poginuo samo nekoliko dana pre maturskog ispita i proslave.

Policija je saopštila da je maturant poginuo, a da su tri osobe povređene u saobraćajnoj nesreći u kojoj su učestvovala dva automobila, "mercedes" kojim je upravljao Marko i "mustang". Do nesreće je došlo nešto posle 23 časa.

Marko N. je upravljao "mercedesom" u koji je udario "mustang" koji se kretao velikom brzinom. Njegov saputnik je teško povređen i prebačen je u bolnicu, gde se nalazi u kritičnom stanju. Vozač "mustanga" je u bolnici sa povredama koje nisu opasne po život.

Kako su preneli očevici, vozač "mustanga" je vozio skoro 150 kilometara na čas, dok je jedan dodao da je video kako gasi i pali svetla pre sudara.

- Video sam ga još jednom kako pali svetla, a onda sam sekund kasnije video sudar - naveo je svedok.

Foto: Printscreen/Linkedin

 

Kako prenose tamošnji mediji, scene nakon saobraćajne nesreće su stravične. Markov "mercedes" je skoro prepolovljen, dok mu je zadnji deo skroz otkinut.

- Mustangom je leteo. Čuo sam zvuk automobila dok je prolazio ulicom, a sekund kasnije čuo sam veliki udarac - rekao je komšija Denis Mulen.

Marko je, podsećamo, bio apsolvent srednje škole "Glenbruk Jug", i za samo nekoliko dana je trebao da ide na maturski ples, a potom i za maturira.

- Samo znam da je on bio dobro dete. Nema ništa loše da se kaže o ovom klincu. Bio je veoma popularno dete u školi - rekla je Inesa Kaufman.

Jedan svedok, koji se zatekao na licu mesta i pozvao hitnu, izjavio je da ga je "mustang" obišao samo nekoliko sekundi pre nesreće, te da je vozio najmanje 90 milja na sat pre sudara, gaseći i paleći svetla.

Porodica nastradalog je, inače, prilično poznata i ugledna u srpskoj zajednici u Čikagu, i u kumovskim je odnosima sa preminulim legendarnim pevačem narodne muzike Šabanom Šaulićem, koji je pre 5 godina takođe poginuo u saobraćajnom udesu u Nemačkoj.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vesić: Beograd dobija novi tržni centar, "Evroazija" se otvara u avgustu!
Društvo

Vesić: Beograd dobija novi tržni centar, "Evroazija" se otvara u avgustu!

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić najavio je danas da se početkom avgusta očekuje otvaranje novog kineskog tržnog centra "Evroazija" na Novom Beogradu. On je naglasio da je ovaj objekat građen apsolutno po svim standardima bezbednost, što je posebno važno ako znamo šta se dešavalo nekoliko puta u kineskim radnjama, jer su oni koristili objekte koji su stari i koji nisu ni bili namenjeni za takvu vrstu prodaje. "Sada imamo ono što zaista je važno, da budu svi bezbedni i kupci i prodavci, ali i da kupci imaju komfor kupovine. Naravno tu će biti i restorana i sve ono što imaju tržni centri", rekao je Vesić.

26.06.2024

10:51

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Konačno slobodan! Ovako sada izgleda Džulijan Asanž! (FOTO, VIDEO)
Planeta

Konačno slobodan! Ovako sada izgleda Džulijan Asanž! (FOTO, VIDEO)

Osnivač Vikiliksa Džulijan Asanž izjasnio se krivim po jednoj optužbi za pribavljanje i objavljivanje vojnih tajni SAD, kao rezultat dogovora sa tužiocima američkog Sekretarijata za pravosuđe, čime je obezbedio sebi slobodu, a time je završena i duga pravna saga koja je pokrenula debate o slobodi štampe i nacionalnoj bezbednosti.

26.06.2024

11:28

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija