• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/republika

14.05.2024

08:26

Ubio malu Danku pa seo da ruča! Majka Dejana Dragijevića otkrila kako se on ponašao kobnog dana

Društvene mreže

Vesti

Ubio malu Danku pa seo da ruča! Majka Dejana Dragijevića otkrila kako se on ponašao kobnog dana

Podeli vest

Dejan Dragijević osumnjičen za ubistvo Danke Ilić (2) u Boru tereti se da je sa Srđanom Jankovićem kolegom iz borskog JKP „Vodovod" automobilom udario devojčicu, a onda je i udavili, danima je do hapšenja živeo kao da nije počinio gnusni zločin.

Svetlana Dragijević, Dejanova majka uprkos njegovom priznanju da je hladnokrvno ubio dete, ne veruje da je to istina.

Ona je novinarskim ekipama pokzala mesto na kojem je na sam dan ubistva njne sin normalno ručao sa porodicom u njhoovm domaćinstvu u selu Zlot. 

Foto: Informer

Svetlana Dragiejvić i dalje ne veruje da je njen sin Dejan ubio malu Danku

 

- Ništa nije bilo drugačije, nego obično. Ručali smo u letnjikovcu kad je Deki došao kući s posla oko pola četiri, četiri i onda je obavljao neke uobičajene stvari- rekla je Svetlana Dragijević.

Inače Svetlana nije dala iskaz u tužilaštvu i iskoristila je svoje zakonsko pravo da kao najbliži srodnik ne svedoči.

Pored Dejana koji je priznao zločin i detaljno ispričao šta i kako je uradio kobnog dana sa devojčicom on je rekao da je telo nakon zločina bacio na Starobanjsku deponiju, ali da ga je dva dana kasnije sa ocem Radetom i bratom Daliborom premestio, ali odbija da kaže gde. 

U međuvremenu policija je uhapsila i Dejanovog oca i brata, ali dok otac nije hteo da odgovara na pitanja brat je policiji naveo čak 20 lokacija gde bi moglo da bude telo male Danke, ali je samo nekoliko sati kasnije preminuo u Policijskoj stanici u Boru.   

Foto: Informer/tanjug

Dejanu brat Dalibor i otac Rade pomogli da skloni telo ubijene devojčice

 

Podsetimo Danka Ilić nestala je 26. marta u Banjskom Polju kod Bora, a policija je, nakon 10 dana potrage i detaljnih provera svih tragova i informacija, uhapsila Srđana Jankovića i Dejana Dragijevića, dvojcu radnika JKP "Vodovod" iz Bora, za koje se sumnja da su devojčicu udarili automobilom, a zatim je Dragijević kako je sam priznao ubio dete, a telo stavio u gepek kola, a onda i bacio na Starobanjsku deponiju. Dva dana kasnije on je sa bratom Daliborm i ocem Radoslavom preneo ali odbija da kaže gde. 

Telo devojčice još uvek nije pronađeno.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
pera rogonja

pre 1 mesec

Sta bi strucna borska policijo?Nema nikakav dokaz da je mala devojcica bila u kolima vodovoda.Tukli ste i ubili od batina da priznaju ubistvo.Ne treba biti pamatam i cuditi se mkinistru keramike u policiji da nema veze sa ubistvom male Danke.Ostalo je samo vestacenje neoropsihijatrije u Beogradu.Strasno kako radi borska policija.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija