• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Telegraf

14.05.2024

10:09

Određen pritvor silovatelju (23): Baki (96) rukama zapušio usta, pa je napastvovao

Informer/shutterstock

Vesti

Određen pritvor silovatelju (23): Baki (96) rukama zapušio usta, pa je napastvovao

Podeli vest

Srbija ne pamti gnusnije silovanje od onog koje se dogodilo 7. maja ove godine u jednom beogradskom naselju.

Policija ga je za svega nekoliko sati rešila ovaj slučaj i uhapsila osumnjičenog S.Z. (23) koji je satima silovao ženu (96).

Nesrećna žena je rekla da je tog dana u njenu kuću ušao njoj nepoznati mladić. Tražio joj je novac, a kada je rekla da nema odlučio je da je siluje. Starica je tokom istrage rekla da je "pokušala da dozove pomoć, ali joj je on rukama zapušio usta i rekao da će je ubiti ako bude vrištala".

I onako jedva pokretnu ženu bacio je na krevet i počeo da se izživljava nad njom. Nesrećnu ženu sa povredama po telu našao je unuk i pozvao policiju i Hitnu pomoć.

Istog dana policija je po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu uhapsila S.Z.. Nakon saslušanja određen mu je pritvor do 30 dana zbog silovanja.

S.Z. je, nezvanično, satima u sred dana silovao staricu.

Nesrećna žena pregledana je i ginekološki, a lekari su potvrdili da je silovana.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

"Udario me je behatonom. Onesvestio sam se, a on me je šutirao": Nastavnik iz Bačke Palanke, koga je đak pretukao na času, ispričao jezive detalje
Hronika

"Udario me je behatonom. Onesvestio sam se, a on me je šutirao": Nastavnik iz Bačke Palanke, koga je đak pretukao na času, ispričao jezive detalje

- Još sam otečen, stavljam obloge i pijem lekove. U petak po podne izašao sam iz bolnice, i evo me sada kod kuće. Ne znam šta da kažem i mislim o ovome što se desilo na radnom mestu. U oktobru bi trebalo da odem u penziju, i ne verujem da ću se do tada vraćati u učionicu. Fizičke rane će proći, ali šta je sa onima na duši... - pita se Slobodan Zorić, nastavnik praktične nastave u bačkopalanačkoj Tehničkoj školi "9. maj", koga je prošle srede, 8. maja, pod školskim krovom, fizički napao i teško povredio maloletni M. B, inače bivši đak te škole.

14.05.2024

09:44

sledeća vest

Vesti

TV

Sport

Planeta

Liban ulazi u totalni rat! Francuska vlada izdala hitno saopštenje!
na ivici

Liban ulazi u totalni rat! Francuska vlada izdala hitno saopštenje!

Liban bi mogao da propadne i sklizne u građanski rat, izjavio je u ponedeljak francuski ministar odbrane Sebastijen Lekornu. Ova bliskoistočna zemlja, kojom je Francuska upravljala tokom nekog od 20. veka, poslednjih nedelja je postala bojno polje između Izraela i naoružane grupe Hezbolah.

22.10.2024

20:40

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija