• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

14.05.2024

14:28

Još jedna kamikaza na putu! Vozio u kontra smeru u kružnom toku kod Ljiga (VIDEO)

Printscreen Instagram 192_rs

Vesti

Još jedna kamikaza na putu! Vozio u kontra smeru u kružnom toku kod Ljiga (VIDEO)

Podeli vest

Sve više vozača muči muku sa kružnim tokom i kako se vozi kroz isti jer ili ne gledaju signalizaciju i saobraćajne znake za prolaz kroz kružne tokove ili su jednostavno bezobrazni i ne vode računa ni o svojoj ni o tuđoj bezbednosti.

Kako se na snimku koji je obajvljen na Instragram starnici 192_rs vozač "fijat punta" ušao u kružni tok  u kontra smer i nastavio mirno da vozi, prošao kroz ceo tok i onda ušao u kontra smer na izlaznoj saobraćajnici.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели 192.RS (@192_rs)

Posle objavljivanja ovog snimka pojavilo se mnogo komentara. Pored onih šaljivih da ovo nije London već Ljig, bilo je i onih koji su zamerili zašto je neko uopšte snimio ovaj prekršaj, jer i on ugožava saobraćaj snimajući bahatog vozača. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija