• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

14.05.2024

14:48

Ovo je Stefan (29) farmaceut koji je poginuo kod Leskovca! Prijatelji neutešni: "Dobra duša, plemenita i neiskvarena"

facebook.com

Vesti

Ovo je Stefan (29) farmaceut koji je poginuo kod Leskovca! Prijatelji neutešni: "Dobra duša, plemenita i neiskvarena"

Podeli vest

Roditelji, rođaci, prijatelji i meštani sela Pečenjevce kod Leskovca zavijeni su od juče u crno posle pogibije Stefana Stankovića (29), farmaceuta i sportiste, svestranog mladića sa velikim planovima za budućnost, koji je, kako kažu, plenio dobrotom i svojim osmehom.

Stefan je poginuo juču oko 9,15 sati na putu Leskovac-Niš, odnosno, kod sela Lipovica, pre uključenja na auto-put.

On je svojim vozilom "Citroen", iz za sada neobjašnjivih razloga, prešao na suprtotnu stranu i udario u kamion s prikolicom punom peska.

Iza sebe je ostavio neutešne roditelje i mlađu sestru, čije se venčanje spremalo na jesen u Pečenjevcu, a mnogi njegovi prijatelji tvrde da je i on planirao da se ženi.

 

Foto: Fejsbuk

Stefan Stefanović

 

- Znam da se o pokojniku sve najbolje govori, ali o Stefanu sve što se kaže dobro jeste istina i mnogo više od toga. On je iz porodice vrednih ljudi i domaćina, lepo je bio vaspitan, uvek nasmejan, uvek tu za svoje društvo, mlad čovek koji pleni svojom pojavom i dobrotom. Ovo je veliki gubitak, ne samo za Pečenjevce, nego za ceo kraj - očajan je predsednik kluba FK Moravac iz Pečenjevca Stefan Stefanović, koji je odrastao sa svojim imenjakom.

Svi sagovornici tvrde da Stefan nikada nije konzumirao alkohol i da je bio protivnik brze vožnje, pa je tim pre čudno kako je došlo do tragedije, na pravom putu, gde se, inače, brzo vozi i gde su se u poslednjih mesec dana desile tri saobraćajne nezgode.

 

Foto: RINA

Ilustracija

 

Sahrana Stefana Stankovića je sutra na mesnom groblju u 12 sati, piše Jugmedia.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Sport

Planeta

Liban ulazi u totalni rat! Francuska vlada izdala hitno saopštenje!
na ivici

Liban ulazi u totalni rat! Francuska vlada izdala hitno saopštenje!

Liban bi mogao da propadne i sklizne u građanski rat, izjavio je u ponedeljak francuski ministar odbrane Sebastijen Lekornu. Ova bliskoistočna zemlja, kojom je Francuska upravljala tokom nekog od 20. veka, poslednjih nedelja je postala bojno polje između Izraela i naoružane grupe Hezbolah.

22.10.2024

20:40

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija