• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Kurir.rs

14.05.2024

22:38

"Već sam jednog unuka izgubila u nesreći, svi smo van sebe"! Oglasila se baka teško povređenog Teodora iz Bavaništa!

društvene mreže

Vesti

"Već sam jednog unuka izgubila u nesreći, svi smo van sebe"! Oglasila se baka teško povređenog Teodora iz Bavaništa!

Podeli vest

Teodor J. (21) mladić koji je upravljao vozilom kada je došlo do teške saobraćajne nesreće u Bavaništu u kojoj je poginuo Dušan Lazarov (19), kako saznajemo, nalazi se u teškom stanju i lekari mu se bore za život!

- Mnogo mi je teško, ne znam šta da kažem i mislim, ništa me nemojte pitati, samo da bude dobro. Teodor je prebačen u Beograd na lečenje, u teškom je stanju, otac i majka su odmah otišli tamo. Svi smo van sebe zbog unuka, pogotovo što sam jednog izgubila pre nekoliko godina, isto u nesreći - rekla je Teodorova baka za Kurir.

U ovom udesu koji se dogodio u noći između subote i nedelje, podsetimo, poginuo je mladić koji je bio na mestu suvozača, devetnaestogodišnji Dušan Lazarov.

Foto: Društvene mreže

Dušan Lazarov

- Nesreća se dogodila u nedelju ujutru, negde oko 3.55 kada je jedno vozilo udarilo u betonski zid kuće. U vozilu su bili dvojica mladića, a do nesreće je došlo kada je T. J. izgubio kontrolu nad vozilom. I jedan i drugi mladić su u tom trenutku bili živi, međutim, posle nekoliko sati, suvozač je, nažalost, preminuo, a vozaču se lekari bore za život - kaže izvor za Kurir.

Udarac je bio toliko jak da je prednji deo automobila u kom su bili mladići potpuno smrskan.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija