• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: V. Jović

15.05.2024

18:44

Telo Svetlane Dragijević na obdukciji: Komšije sumnjaju na srčani udar?

Informer

Vesti

Telo Svetlane Dragijević na obdukciji: Komšije sumnjaju na srčani udar?

Podeli vest

Telo Svetlane Dragijević, majke osumnjičenog za ubistvo male Danke, koja je danas preminula u Zlotu, predato je službi Sudske medicine bolnice u Boru, gde će biti obavljena obdukcija.

Tako će se utvrditi uzrok njene smrti, ali kako komšije pretpostavljaju, imala je srčanih problema te sumnjaju da je reč o infarktu.

Svetlana je od hapšenja sinova Dejana i Dalibora, osumnjičenog za ubistvo male Danke i prikrivanja zločina, a kasnije i muža Dragoslava, živela sama i često se žalila na zdravstvene probleme. 

Sama je sahranila sina Dalibora, koji je, podsetimo, preminuo u pritvoru 7. aprila. 

- Čuli smo da je danas izašla u komšiluk da traži pomoć. Prvo je ušla u jedno dvorište, pa prešla preko puta do kuće drugih komšija i samo uspela da izusti: "dajte mi čašu vode, nije mi dobro" i srušila se. Ljudi su odmah pozvali Hitnu pomoć, ali ništa nisu mogli da učine - ispričao nam je jedan od meštana Zlota koji ne žele da komentarišu sudbinu Dragijevića. 

Među nekolicinom okupljenih nema ni rođaka, a niko još ne zna kada će biti pokopana. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija