• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.R.

16.05.2024

13:52

Policija provalila u stan, čuo se glas policajca vikao je: "Baci nož! " Detalji jezivog zločina na Novom Beogradu

Informer

Vesti

Policija provalila u stan, čuo se glas policajca vikao je: "Baci nož! " Detalji jezivog zločina na Novom Beogradu

Podeli vest

Nikola L. (45) ubio je nožem Lelu S. (55), sa kojom je bio u emotivnoj vezi, apotom izvršio samoubistvo u zgradi u Gandijevoj ulici na Novom Beogradu. Jezivom zločinu prethodila je svađa, sin je otrčao po pomoć, ali nažalost bilo je kasno.

Kako je Informer ranije izveštavao zločin se dogodio u sredu oko 17 sati u soliteru u Gandijevoj ulici.

- Sumnja se da se par neposredno pre zločina posvađao. Galamu su čili stanari koji žive u blizini i obavestili policiju, ali navodno i sina ubijene žene. Policija je odmah po pozivu izašla na teren ali nažalost bilo je kasno - objašnjava jedan od komšija majke ubijene Lele S.

Kako nam je objasnio stan u kojem se dogodio jeziv zločin pripada majci ubijene, Branislava S. koja nije bila tu.

- Čuo sam da je otišla u banju, trebalo je da operiše kuk i tamo da se oporavi. Lela je došla da joj pripazi stan a ovaj monstrum, sa kojim je verovatno bila u vezi je došao za njom. Znam da je sin pre nego što je zločin otkriven unezveren bio kod komšije i rekao da muškarac ima nož i da mu je majka u opasnosti. On je sa njim i njegovim sinom otrčao do stana ali su vrata bila zaključana - objašnjava komšija u dahu i dodaje:

Foto: J.R.

 

- U međuvremenu je stigla policija i oni su provalili vrata. Kada su ušli unutra jedan od policajaca je vikao: "Baci nož! Baci nož!" Tako smo pretpostavili da je Nikola davao znake života. Obaveštena je hitna pomoć koja je takođe brzo stigla. Nažalost Leli nije bilo pomoći. Kažu da je imala više uboda po telu i da su oboje bili u lokvi krvi - rekao je naš sagovornik.

Prema njegovim rečima hitna pomoć je ubrzo konstatovala smrt Nikole L.

- On se ubio tako što je sebe ubo nožem u vrat. Verovatno je pogodio glavnu aretriju i ubrzo je iskrvario. Inače, njega i ubijenu Lelu slabo ko zna jer ona nije živela ovde. Niti su ljudi u zgradi znali da Branislava ima ćerku. On je povučena mirna i tiha žena. Sa njom je bila i jedna devojka ne znam da li joj je rođaka ili podstanar bila - pretpostavlja komšija. 

Foto: J.R.

 

Kako nam je objasnio kada je policija završila uviđaj odvezli su u policijsku stanicu sina ubijene žene, da da izjavu o onome što zna vezano za ovaj slučaj. 

Inače, svi stanari zgrade u kojoj se zločin dogodio još uvek su u šoku, malo ko može da veruje da se to dogodilo kod njih. Međutim, tragovi krvi koji su ostali kada je uviđaj završen, kao i pečatirana vrata stana, svedoče su o strahoti koja se dogodila. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija