• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

16.05.2024

19:06

Nakon krađe se pohvalila ulovom: Žena objavila video i pokazala kako se ponovila u prodavnici igračaka

Shutterstock/video printscreen

Vesti

Nakon krađe se pohvalila ulovom: Žena objavila video i pokazala kako se ponovila u prodavnici igračaka

Podeli vest

Društvenim mrežama kruži više video snimaka na kojima se vidi kako nepoznati muškarac i žena, od milošte nazvani Boni i Klajd, operišu po prodavnici igračaka, a zatim prelaze u apoteku.

Lopovi, za koje se sumnja da su od ranije poznati policiji, ukrali su nekoliko stvari iz prodavnice igračaka i apoteke, a snimile su ih sigurnosne kamere. Dok je Boni zapričavala prodavce, Klajd je krao stvari koje mu je ona tražila i trpao ih u veliku torbu. 

Da cela situacija bude još nebuloznija, žena za koju se sumnja da stoji iza nadimka Boni, pokazala je nakon krađe kako se ponovila. Ona je na društvenoj mreži  fejsbuk objavuka video snimak na kojima se vide dve torbice, jedna za decu i druga za odrasle, dok je u opisu videa napisala:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

- Ponovile se moja ćerka i ja.

Ovaj snimak sada se našao i na društvenim mrežama uz opis:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

- Sramno: Ukrala dečiju torbicu u prodavnici igračaka, pa se hvalila na društvenim mrežama kako se "ponovila".

Podsetimo, do krađa je došlo u Novom Sadu, a društvenim mrežama šire se imena počinioca, kao i informacija da su višestruki povratnici, te da bi prodavci trebalo da obrate pažnju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Kakav poraz Ukrajinaca! Front gori, borci "Severa" ih pregazili kod Volčanska, Bočkova i Lipca - Jurišaju na Harkov?!
Planeta

Kakav poraz Ukrajinaca! Front gori, borci "Severa" ih pregazili kod Volčanska, Bočkova i Lipca - Jurišaju na Harkov?!

Jedinice grupe "Sever" su kod Volčanska, Bočkova i Lipcova u rejonu Harkova porazile ljudstvo i opremu 36. brigade marinaca, 113. brigade kopnene odbrane i 13. brigade Narodne garde. Pored toga, odbijen je kontranapad jurišnih grupa neprijateljske 71. brigade. Ovo je na jutanjem brifingu rekao portparol Ministarstva odbrane,general-potpukovnik Igor Konašenkov.

24.06.2024

13:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija