• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Kurir

19.05.2024

10:14

"Treba da popriča sa stručnim licem, rekla sam Miljani": Otkriveni detalji svedočenja Kostine razredne

Društvene mreže

Vesti

"Treba da popriča sa stručnim licem, rekla sam Miljani": Otkriveni detalji svedočenja Kostine razredne

Podeli vest

Roditelji Koste K., dečaka-ubice koji je 3. maja prošle godine izvršio masakr u Osnovnoj školi ''Vladislav Ribnikar'' i usmrtio devetoro dece i čuvara škole, rekli su juče da neće svedočiti u postupku koji su protiv njih pokrenuli roditelji ubijene Adriane Dukić (14).

- Moji klijenti su doneli odluku da neće davati iskaz u ovom postupku. Oni su tako odlučili jer nisu u stanju da ponovo govore o svemu - rekla je advokatica Marina Ivelja, koja zastupa Kecmanoviće.

Zastupnica oštećene porodice Dukić, Snežana Dunjić istakla je da se u ovom slučaju oni predstavljaju kao žrtve, što nikako nisu.

- U ovom postupku se dobro zna ko je žrtva, ko je počinilac, a ko uključen u zločin, zato ne treba mešati teze - rekla je advokat Dunjić i dodala:

Foto: Društvene mreže

 

 

- Ovo je ponovo šikanozno ponašanje odbrane koja je prošli put tražila odlaganje njihovog saslušanja i sada govore uopšte neće svedočiti. Porodica Kecmanović svojim ponašanjem samo produbljuje i povećava duševnu bol roditelja ubijene dece.

U ovom slučaju je svedočila Kostina bivša razredna Nada R. B. koja je istakla da sa njim nikada nije imala problema, ali da joj se činilo da je nastavnike gledao ''sa visine''.

- Pristojan je dečak, voleo je da učio, družio se, jedino u komunikaciji sam nekada sticala utisak da nas gleda sa visine. Kad na času postavi pitanja koje počinje sa "a zar nije to ovako", ali ako bi se pokazalo da nije u pravu on bi se izvinio - rekla je ona i dodala:

- Majka Miljana mi je jednom došla i rekla da je zabrinuta za sina jer je videla da mu nije pravo što ga drug nije pozvao na rođendan, a to je bilo pre nego što je prešao u drugu smenu, zato sam joj rekla da zbog promene okruženja koja mu možda predstoji ipak treba da popriča i sa nekim stručnim licem - prenosi Kurir.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Roditelji odgovaraju za nezakonita dela svoje maloletne dece! Nastavnica ranjena u "Ribnikaru" ima pravo na naknadu materijalne štete! (VIDEO)
Live TV

Roditelji odgovaraju za nezakonita dela svoje maloletne dece! Nastavnica ranjena u "Ribnikaru" ima pravo na naknadu materijalne štete! (VIDEO)

Pred Višim sudom u Beogradu, u ponedeljak, održan je parnični postupak protiv tuženih Miljane i Vladimira Kecmanovića, roditelja maloletnog dečaka koji je 3. maja prošle godine počinio masakr u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru po tužbi ranjene nastavnice Tatjane Stevanović. Na ovu temu govorili su novinarka Informera Jelena Rafailović i advokat Dragoš Cukavac.

26.06.2024

13:01

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Da li se krstite kada prođete pored crkve?
Srbija

Da li se krstite kada prođete pored crkve?

Primetili ste sigurno i videli mnoge da se prolazeći pored crkve, bilo pešice, bilo nekim prevoznim sredstvom, prekrste. Možda i vi to često radite, a ne znate da li postupate ispravno ili je pak reč o sujeverju.

26.06.2024

15:17