• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

19.05.2024

12:07

Velika zaplena Interventne jedinice: Uhapšena tri tinejdžera u Beogradu, drogu krili u roze pernici

Shutterstock

Vesti

Velika zaplena Interventne jedinice: Uhapšena tri tinejdžera u Beogradu, drogu krili u roze pernici

Podeli vest

Juče je u rutinskoj kontroli jedinica Interventne policije u Beogradu naišla na dvojicu tinejdzera i kod njih poronašla novac i drogu, tačnije oko 300gr marihuane.

Obilaskom terena Interventa jedinica je u parku zatekla dvijicu mladica kako sede na klupi.

Kod jednog je pronađeno osam novčanica od 1.000 dinara i jedna od 2.000, mobilni telefon za koji se sumnja da je korišćen za obavljanje nezakonitog posla.

U neposredoj blizini klupe, pronađena su tri PVC paketica u kojima se nalazila marihuana. Daljim pregledom par metara dalje, uočena je roze pernica u kojoj je pronađeno 15 PVC paketica.

Daljim poregledon, pronađena je i crna kesa sa biljnom materijom zelene boje za koju se sumnja da je marihuana. Uz to je pronađena i vagica za merenje, podloga, 50 PVC kesica i zastitna folija.

Nakon 15 minuta od prikupljanja dokaza pojavio se još jedan tinejdžer koji je kod sebe imao sumnjiv novac kao i mobilni telefon koji su oduzeti. On je rekao da je došao kako bi se našao sa jednim od uhapšenih.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija