• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. Ć.

19.05.2024

13:46

"Jedan monstrum uze nevine duše, oduzeću mu i ja kad tad njemu sve!" Miloš Martinović opet najavio krvnu osvetu! (VIDEO)

facebook

Vesti

"Jedan monstrum uze nevine duše, oduzeću mu i ja kad tad njemu sve!" Miloš Martinović opet najavio krvnu osvetu! (VIDEO)

Podeli vest

Miloš Martinović, kojem je pomahnitali Vuk Borilović (34) u krvavom pohodu, na Cetinju, ubio suprugu Natašu i sinove Mašana (8) i Marka (11), opet je najavio da neće odustati od krvne osvete i da ubici kad-tad oduzeti sve!

On je društvenoj mreži objavio status u kojem mu je Borilović ubio najmilije i zatro porodicu, u kojem je stavio snimak svojih sinova.

Foto: Miloš Martinović

 

- Jutros sam vam kupio brojanice kao i svake godine jer ste mi to uvek tražili. Danas na godinu i meseci samo tugu i bol nosim zašto vas nema zašto zašto, zašto!!! Jedan mostrum uze nevine duše, oduzeću mu i ja kad tad njemu sve!!! Živote moji mili i najmiliji! - napisao je neutešni Miloš na Fejbuku.

 

 

 

Pre dva dana posvetio je tužni status ubijenoj supruzi:

- Najo, danas je tvoj rođendan... bio bi... danas bi smo svi skupa pokušali da ti ulepšamo dan i pokažemo koliko nam značiš. Ali danas... ti nisi kraj mene, danas nema tvog osmeha, tvog zagrljaja. Danas ću otići na groblje, jer su mi ostala samo sećanja, uspomene na sve dane i godine provede sa tobom. Fališ Najo, fališ svaki dan, svaki sat, svaki minut... Fališ danas kada je tvoj rodjendan. 

 

 

 

Najveći masakr u novijoj istoriji Crne Gore dogodio se na Cetinju 12. avgusta 2022. godine, kada je Vuk Borilović (34) pobio celu porodicu Martinović, koji su kod njega bili podstanari, a potom izašao na ulicu i počeo da puca na prolaznike.

Borilović je tada iz lovačkog karabina nasumično pucao u komšije, prolaznike, ali i ekipu Hitne pomoći i pripadnike policije, a ubio je i dvoje dece. On je ubio 10 osoba, a šest ranio.

Pomahnitali Borilović uzeo je oružje i zapucao - najpre u decu, koja su pokušala da se sakriju iza vrata, a potom u Natašu. Mališani su preminuli na licu mesta, a nesrećna žena podlegla je povredama u bolnici.

Nataša Pajović Martinović je, pre nego što je podlegla povredama, telefonom je obavestila supruga Miloša da su im ubijena oba sina. On je pozvao Borilovića koji mu je rekao: "Pobio sam i tvoju i moju familiju".

U narednih 45 minuta, u ukupno 80 metara razdaljine od njegove kuće, sejao je smrt. Ubio je još sedam ljudi i ranio šestoro.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija