• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

20.05.2024

11:00

"Imali smo velike snove"! Oglasio se prijatelj Marka Niketića koga je drogirani vozač ubio u Americi

printscreen serbiantimes

Vesti

"Imali smo velike snove"! Oglasio se prijatelj Marka Niketića koga je drogirani vozač ubio u Americi

Podeli vest

Marko Niketić (17), tinejdžer poreklom iz Srbije, poginuo je u nedelju 12. maja ove godine, kada je na njegovo vozilo naleteo "mustang" u punoj brzini.

Marko je, inače, bio pred završetkom srednje škole, nakon čega je imao velike planove za svoju budućnost!

- Marko je bio moj najbolji prijatelj, još uvek ne mogu da prihvatim činjenicu da ga nema, Marko i ja smo imali mnogo planova za budućnost, trebalo je da sledeće godine zajedno krenemo na fakultet, a njega sada nema, nije ni dobio priliku da to ostvari - rekao je jedan Markov prijatelj za američke medije.

 

Foto: printscreen

 

 

Marko je imao velike planove, počev od onih u bliskoj budućnosti za koje se pripremao, kao što je proslava mature sa drugarima, pa sve to biznisa koji je želeo da nasledi od svog oca, inače uglednog i poštovanog čoveka koji je, podsetimo, u kumovskim odnosima sa pokojnim pevačem narodne muzike, Šabanom Šaulićem.

- Za Marka Niketića svi imaju samo reči hvale, a njegova porodica važi za uglednu i vrlo poštovanu u Čikagu. Svo smo van sebe od šoka! Marko je stradao samo nekoliko dana pre mature, koja je bila zakazana za 18. maj, nije dočekao ni diplomiranje koje će njegovi vršnjaci slaviti 2. juna - rekao je sagovornik o srpskom tinejdžeru.

Podsetimo, mladić iz Nortbruka, Tijang Kim (21), te kobne večeri u punoj brzini zakucao se u automobil marke mercedes kojim je upravljao Marko Niketić (17), kada je mladića usmrtio na licu mesta!

- Tijang Kim upravljao je svojim vozilom u punoj brzini i bezobzirno naleteo na sedamnaestogodišnjaka Marka Niketića. Tijang Kim je bio hospitalizovan ali sa lakšim povredama, zajedno sa još dve osobe koje su u kritičnom stanju - rečeno je iz policije, da bi kasno u petak izašla vest da je mladić uhapšen, s tim da je optužen za više stavki u nizu zbog nesreće koju je izazvao.

 

 

Dvadesetjednogodišnji mladić uhapšen je u petak, podsetimo, zbog ubistva iz nehata, kao i zbog vožnje pod uticajem alkohola i droge, međutim on se tereti i za bezobzirnu vožnju, vožnju bez uključenih svetla, kao i zbog ugrožavanja saobraćaja usled nasilničke vožnje, piše Kurir.

On se, takođe, tereti i za prebrzu vožnju, kao i za nanošenje teških telesnih povreda.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Evropsko prvenstvo u fudbalu nije sport, to su gladijatori! Ćutanje UEFA je bruka za ovu organizaciju! (VIDEO)
Live TV

Evropsko prvenstvo u fudbalu nije sport, to su gladijatori! Ćutanje UEFA je bruka za ovu organizaciju! (VIDEO)

Navikli smo na dvostruke aršine prema našoj zemlji. Hoće li uopšte doći do odgovora UEFA na vređanje Srba na stadionu utakmice između Hrvatske i Albanije. Na ovu temu, u emisiji "Info jutro" govorili su prof. dr Boris Bratina, sa Univerziteta u Kosovskoj Mitrovici i Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM. Naknadno je u emisiju došao i Aleksandar Kovačević, ekspert za energetiku koji je komentarisao nestanak struje u regionu.

22.06.2024

09:32

JOŠ TV VESTI

Sport

Verujete li Piksiju? Hajde, barem još ovaj put!
EURO 2024

Verujete li Piksiju? Hajde, barem još ovaj put!

Ispružio je kažiprst pravo, ka objektivima fotoaparata i kamera, kao da želi da se na taj način direktno obrati svakom navijaču, svakom Srbinu ponaosob! I poručio je:“Verujte u nas, jer mi verujemo u sebe. Pobedićemo Dance“. Nešto poput čuvenog plakata Ujka Sema kojim su Amerikance pozivali da se dobrovoljno prijave za odlazak u Prvi svetski rat.

22.06.2024

10:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija