• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

20.05.2024

17:59

" Uvek sam joj govorio, da nije bilo tebe, ko zna šta bi sa mnom bilo"! Oglasio se brat nestale Ane Knežević!

Shutterstock, Društvene mreže

Vesti

" Uvek sam joj govorio, da nije bilo tebe, ko zna šta bi sa mnom bilo"! Oglasio se brat nestale Ane Knežević!

Podeli vest

David Knežević iz Beograda priveden je zbog nestanka svoje bivše supruge Ane Knežević, koja je nestala u februaru u Madridu.

Istražitelji trenutno ispituju povezanost IT stručnjaka Davida Kneževića sa nestankom Ane, dok njen brat Felipe Henao otkriva nove detalje iz njihovog života.

Felipe Henao, brat nestale Ane Knežević, opisao je za medije u Sjedinjenim Američkim Državama njihov odnos, ističući Aninu neprocenjivu podršku i ljubav prema putovanjima i životinjama. Ana je bila ključna u Filipovom životu, pružajući mu podršku kada je odlazio u Englesku da volontira, obezbeđujući mu neophodnu opremu i verujući da će to iskustvo obogatiti njegov život.

David Knežević iz Beograda priveden je zbog nestanka svoje bivše supruge Ane Knežević, koja je nestala u februaru u Madridu. 

Foto: Društvene mreže

Najsmunjiviji za Anin nestanak je njen bivši suprug David

Kada je Felipe odlučio da napusti Kolumbiju, Ana ga je zaposlila u firmi koju je vodila sa svojim suprugom Davidom Kneževićem, obezbeđujući mu hranu, smeštaj i mentorstvo. 

- Obezbedila mi je hranu, smeštaj i mentorstvo - rekao je Felipe.

Njena velikodušnost i podrška bili su ključni u Filipovom životu, a on ističe da je sve što je postigao, postigao zahvaljujući njoj.

- Platila mi je avionske karte, kupila mi je laptop koji mi je bio neophodan. Uveravala me je da će to biti jedno odlično iskustvo. I bio je to pravi poziv i jedna od najboljih odluka u mom životu - navodi on.

Unesrećeni mladić Felipe Henao takođe izražava nadu da će njegova sestra biti pronađena, ističući da je podržavaju i da su njen glas u potrazi za njom. Njihova ljubav prema Ani i nada u njen pronalazak ostaju snažne i nepokolebljive.

- Uvek sam joj govorio, da nije bilo tebe, ko zna šta bi sa mnom bilo - zaključuje Felipe.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija