• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Kurir.rs

20.05.2024

20:11

Ispovest prijateljice ubijene Lele: Zašto se stalno vraćala Nikoli

Društvene mreže

Vesti

Ispovest prijateljice ubijene Lele: Zašto se stalno vraćala Nikoli

Podeli vest

Pedesetpetogodišnja žena iz Požarevca, Lela Stojadinović, zverski je ubijena u stanu svoje majke na Novom Beogradu, a njena smrt potresla je one koji su je poznavali.

Jedna njena prijateljica otkrila je da je Lela u posedlnjim trenucima svog života štitila život svog sina (23), ali da nažalost nije mogla da zaštiti sebe. Kako je dodala, Lela je radila u GO Požarevac, a sa Nikolom Lazarevićem (45) koji ju je ubio nožem bila je u emotivnoj vezi. Lazarević se posle zločina ubio.

Lela je sahranjena u subotu, 18. maja, kada su njena porodica, kao i prijatelji imali priliku da se poslednji put oproste od nje. Nakon sahrane, oglasila se jedna Lelina prijateljica i navela da je Lela pored Nikole preživela pakao.

Foto: Printcreen/facebook

Bio u vezi sa lelom, a kući imao ženu i decu

- Upoznala je tog čoveka, zaljubila se i onda je počeo pakao. Tortura svakog dana. Viđale smo se na kafi, ali sve ređe i ređe, tortura je bila sve jača, Lela je živela u paklu. Pokušavala je da se povuče, ali nije uspela. Skoro sam saznala da su mnogi znali za to, ali pomoći nije bilo. Ako institucije ne pomognu, niko ne može - rekla je žena.

Inače, kako smo pisali, ubijena žena je tri puta prijavljivala Lazarevića za nasilje, a prijateljica je sada navela da je Lela iz straha povlačila iste.

- Nasilnik je znao za prijave, pretio je da će joj ubiti sina i ona je tu pretnju ozbiljno shvatala. Zato se vraćala ovom monstrumu - dodala je, a potom je otkrila i to da je na sahrani koja je održana u subotu, Lelin sin rekao da mu je majka na neki način spasila život.

Supruga se oprostila od njega nizom fotografija

- Njen sin kaže da mu je majka spasila život. Njoj, nažalost nije bilo spasa - završila je prijateljica ubijene žene objavu na društvenij mreži.

Podsetimo, Lelu Stojadinović je kobnog dana oko 17 sati ubio emotivni partner Nikola Lazarević (45) iz Požarevca. Naime, Nikola je navodno, došao u stan Leline majke koja je nekoliko dana pre toga otišla u banju. Posvađali su se, a zatim je Lazarević nasilnički nasrnuo na nesrećnu ženu i pretukao je pesnicama, da bi potom uzeo kuhinjski nož i ubio je. Nakon toga ubica je sebi prerezao grkljan. Njihova tela pronašao je Lelin sin (23).

Komšije ispričale komšije Nikole Lazarevića, on je u Požarevcu imao suprugu i porodicu, a nakon što je izvršio samoubistvo od njega se oprostila i supruga objavivši niz njihovih fotografija.

- Nikola je bio dobro situiran, radio je kao autolimar i šlep službu je imao. Nije trebalo ovako sve da uradi - rekao nam je ranije jedan njegov prijatelj.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nebojša Bakarec: Lider ZLF - Lažov od starta!
Kolumne

Nebojša Bakarec: Lider ZLF - Lažov od starta!

Prekjuče 21.6.2024. godine, na konstitutivnoj sednici Skupštine grada Beograda, jedan od novih lidera stranke Zeleno levi front (Ne davimo Beograd), Branislav Dimitrijević, je u svom prvom obraćanju pred Skupštinom grada, masno slagao.

23.06.2024

18:42

TV

Imamo li nade protiv Danske? Selektor Stojković dao jednu od njegovih antologijskih izjava! (VIDEO)
Live TV

Imamo li nade protiv Danske? Selektor Stojković dao jednu od njegovih antologijskih izjava! (VIDEO)

Selektor Srbije Dragan Stojković Piksi izovorio je legendarnu rečenicu pred odlazak u Lisabon: "Kakav bre plasman za Svetsko prvenstvo?" Tada smo pobedili. Da li ste mu verovali kada je rekao da ne treba da brinemo i da će odvesti Srbiju na Evropsko prvenstvo? Evo nas danas u Nemačkoj! Šta možemo da očekujemo u utakmici protiv Danske? Na ovu temu u "Info jutru" govorili su bivši reprezentativac Predrag Mijatović i novinar sportske rubrike Informera Ljubiša Vidović. Uživo u program javio se i Jovan Šurbatović, generalni sekretar Fudbalskog saveza Srbije.

23.06.2024

12:36

JOŠ TV VESTI

Sport

A kazna za "Ubij Srbina!"?! Hitno se oglasio FSS!
EURO 2024

A kazna za "Ubij Srbina!"?! Hitno se oglasio FSS!

Generalni sekretar Fudbalskog saveza Srbije (FSS) Jovan Šurbatović izjavio je danas da će FSS zauzeti stav o kaznama za FS Hrvatske (HNS) i FS Albanije (FSHF) kada dobije zvaničnu odluku Evropske fudbalske unije (UEFA).

23.06.2024

17:05

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija