• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

22.05.2024

09:29

Detalji iz istrage jezivog udesa u Stublinama: Vozač kamion koji se zakucao u autobus bio na amfetaminima (FOTO/VIDEO)

Youtube printscreeen

Vesti

Detalji iz istrage jezivog udesa u Stublinama: Vozač kamion koji se zakucao u autobus bio na amfetaminima (FOTO/VIDEO)

Podeli vest

Milan J. (46) vozač kamiona koji je juče izazvao tragediju u Stublinama kod Obrenovca kada se nepropisno uključio sa sporednog puta i zakucao u autobus pun putnika uhapšen je jer je bio pod dejstvom amfetamina.

U udesu je poginuo vozač autobusa Momčilo R. (56) iz Bariča, dok je 21 putnik povređen i kolima Hitne pomoći transportovan u Dom zdravlja u Obrenovcu, Urgentni centar i KBC "Bežanijska kosa".

Foto: Printscreen You Tube

 

 

Podsetimo kako smo već pisali do udesa u Stublinama nedaleko od nadvožnjaka, došlo je oko 10 sati, kada se Milan J. koji je vozio natovareni teretnjka ne zaustvaljajući se na znak STOP uključio u saobraćaj i udario u autobus borj 860 T koji saobraća na liniji Veličkovica - Industrijska zona Barič. 

Nakon sudara vozač kamiona je pokušao da pobegne, ali je zaustavljen, a nakon što je utvrđeno da nije bio pijan, on je podvrgnut narkotestu koji je pokazao da je pod dejstvom amfetamina. 

 

 

Koliko je udar bio stravična najbolje pokazuje činjenica da su vatrogasci morali da seku i autobus i kamion kako bi izvukli telo nastradalog Momčila R. 

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva drogiranom vozaču kamiona koji je izazvao tragediju određeno je zadržavanje do 48 sati i njemu se na teret stavlja teško delo protiv bezbednosti saobraćaja. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Sport

Planeta

Liban ulazi u totalni rat! Francuska vlada izdala hitno saopštenje!
na ivici

Liban ulazi u totalni rat! Francuska vlada izdala hitno saopštenje!

Liban bi mogao da propadne i sklizne u građanski rat, izjavio je u ponedeljak francuski ministar odbrane Sebastijen Lekornu. Ova bliskoistočna zemlja, kojom je Francuska upravljala tokom nekog od 20. veka, poslednjih nedelja je postala bojno polje između Izraela i naoružane grupe Hezbolah.

22.10.2024

20:40

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija