• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Infromer

23.05.2024

14:38

Od ovog snimak podilazi jeza! Novi snimak sulude vožnje, postao viralan: "Mogao je da ubije decu"

informer.rs

Vesti

Od ovog snimak podilazi jeza! Novi snimak sulude vožnje, postao viralan: "Mogao je da ubije decu"

Podeli vest

Stravičan prizor snimljen je na putu od Mišeluka prema Paragovu. Naime vozač putničkog vozila odlučio je da zaobiđe kolonu od nekoliko vozila, preko pune linije, tokom jakog pljuska, kada je preglednost svakako smanjena.

Na društvenoj mreži "serbialive_novisad" objavljen je snimak na kojem možemo videti ovaj stravičan primer nasilničke vožnje.

Pukom srećom izbegnuta tragedija

Na snimku se vidi kako vozač "škode" pri velikoj brzini "gazi" punu liniju, obilazi dva kamiona ispred sebe i ide ravno u susret trećem kamionu iz suprotne trake.

Pukom srećom tragedija je izbegnuta, a vozač se na vreme vratio u sopstvenu traku.

"Lagano je mogao da zavije celu porodicu u crno"

Ipak, građani su izrazili bes u komentarima jer nažalost, ovo nije prvi put da društvenim mrežama kruže snimci rizične i nasilničke vožnje.

"Nije džabe moj deda nama uvek govorio da ne sedamo svi u jedan auto, već pola u jedan, pola u drugi. Cele porodice nestaju zbog ovakvih skotova", piše u jednom od komentara.

- Lagano je mogao da zavije celu porodicu u crnu, da pobije decu nečiju zato što je nestrpljivi degenerik - glasi drugi komentar.

Podsećamo pre samo 4 dana MUP je izdao apel za - sve učesnike u saobraćaju da poštuju saobraćajne propise, i pozvao ih na poseban oprez - jer se tokom "12 sati dogodilo 9 saobraćajnih nezgoda u kojima je 5 lica smrtno stradalo.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija