• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

24.05.2024

17:54

Gori poznati splav na Savskom keju! Požar na Novom Beogradu

Printscreen Instagram/splavgodobg

Vesti

Gori poznati splav na Savskom keju! Požar na Novom Beogradu

Podeli vest

Poznati beogradski splav "Godo", koji se nalazi na Savskom keju između Bloka 70 i 44, zapalio se pre nekih pola sata!

Prema prvim informacijama, vatra je izbila na osiguračima na splavu, a 13 vatrogasaca sa tri vozila su otišla na mesto incidenta i gašenje je u toku.

Podsećanja radi, poslednjih godinu dana sa splavova su nam često stizale loše vesti o požarima i potonućima.

Crni niz otpočeo je 1. januara prošle godine, kada je poznati beogradski splav "Fristajler" u prvim minutima 2023. godine počeo da tone.

Na Savskom keju je 18. aprila prošle godine, oko šest sati ujutru, izbio požar na jednom splavu od 100 metara kvadratnih. Na terenu je bilo 25 vatrogasaca sa sedam vatrogasnih vozila.

Početkom avgusta prošle godine došlo je do delimičnog potonuća splava "Gabbiano" na Novom Beogradu. Kao mogući razlog navodi se popuštanje pontona. Srećom, gosti nisu bili na splavu.

I napušteni splav "Leonardo" na Ušću je izgoreo 29. septembra prošle godine. 

Splav "Kartel" poslednji je u nizu onih koji su se našli na dnu reke. Potonuo je u decembru prošle godine.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija