• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. Ć.

26.05.2024

14:07

"Bol je svakim danom sve veća i veća, ali ti si naša snaga"! Održan pomen Brani Mićunoviću, oglasila se porodica! (FOTO)

printscreen društvene mreže/ Pobjeda

Vesti

"Bol je svakim danom sve veća i veća, ali ti si naša snaga"! Održan pomen Brani Mićunoviću, oglasila se porodica! (FOTO)

Podeli vest

Danas se navršava 40 dana od smrti Branislava Brane Mićunovića (71), koji je preminuo 18. aprila od posledica teške bolesti, s kojom se dugo borio.

On je preminuo u Budvi, gde je Mićunović proveo poslednje trenutke svog života, a njegova porodica mu je danas dala pomen na groblju u rodnoj Moštanici kod Nikšića.

- Baka, sećanja na zajedničke dane i ljubav koju smo delili zauvek će ostati u našim srcima a tvoje moralne vrednosti i plemenitost biće nam doživotni ponos. Dana 26. maja 2024. godine u 9 časova najuža rodbina će obići njegovu večnu kuću, zaliti je suzama i pokloniti se njegovim senima - napisala je u čitulji porodica pokojnog Mićunovića.

Foto: Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Smatran je gospodarem Crne Gore iz senke

Od njega su se emotivnim rečima oprostila njegova deca Đorđe i Andrea.

- Ristoni... suvišna je svaka reč. Bol je svakim danom sve veća i veća, ali ti si naša snaga, naš ponos i naša veličina. Nisi bio samo otac. Bio si i otac i majka i prijatelj najveći. Bio si sve!

Zbog tebe i za tebe možemo sve, a ti nas gledaj i čuvaj. Nedostaješ... za sve što dolazi nedostaješ. Vole te tvoja deca Đorđe i Andrea.

U drugoj čitulji, Đorđe Mićunović je sa suprugom i decom posvetio ocu čitulju na četrdesetodnevni pomen. 

Foto: Pobjeda

Ćitulje sina i ćerke Brane Mićunovića

- Nije lako naučiti živeti bez tebe. Nedostaje tvoj glas, pažnja i ljubav koju si nam svima nesebično i svakodnevno pružao. Bio si naš oslonac, naša podrška u svim situacijama. Zauvek zahvalni za svaki savet, trudićemo se da pratimo tvoj put. Sa ponosom ćemo čuvati uspomene na tebe. Vole te tvoji Đorđe, Zorana, Danilo i Anđelija.

Branislav Brano Mićunović je rođen 1953. godine u Nikšiću, i bio je oženjen Svetlanom sa kojom ima sina Đorđa i ćerku Andreu. Pojedini poznavaoci društvenih prilika u Crnoj Gori Mićunovića označavali su ga kao gospodara Crne Gore iz senke koji ima svoju “vojsku”. Tvrdili su da je opasan i da se bez njegovog odobrenja ne može završiti nijedan ozbiljniji posao iz sive zone i da njegovo ime ne treba ni pominjati.

Mićunović je prilično bogatu biografiju. Imao je razvijen biznis u Crnoj Gori, ali se najčešće pominjan kao osoba koja je rukovodila organizovanim kriminalom, što je on više puta demantovao.

U mladosti je trenirao boks i bio pripadnik elitne 63. padobranske brigade nekadašnje JNA.

U poslednje vreme je imao zdravstvene probleme, a nedavno je bio podvrgnut i operaciji. Njegovo zdravstveno stanje je bilo veoma teško, što je dovelo do tragičnog ishoda, i ni lekari koji su specijalno došli iz Beograda nisu uspeli uz sve napore da ga spasu. Brano Mićunović ostaće upamćen kao kontroverzni biznismen.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija