• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.R.

27.05.2024

09:42

Teško povređen policajac na Topčideru: Vozač automobilom naleteo na njega pa pobegao peške!

Miloš Rafailović/Vladimir Sporcic

Vesti

Teško povređen policajac na Topčideru: Vozač automobilom naleteo na njega pa pobegao peške!

Podeli vest

Saobraćajni policajac V.T. (33) teško je povređen, kada ga je na Topčideru udario automobil marke "polo", nakon nezgode vozač automobila je pobegao i policija traga za njim. Povređeni policajac je sa teškim povredama ruke i noge prevezn u Urgentni centar.

Kako Informer nezvanično saznaje, saobraćajni policajac je povređen sinoć sat vremena posle ponoći u Ulici Patrijarha Pavla na Topčideru. 

- Automobil, je udario polcajca koji je sinoć kontrolisao saobraćaj. Nezgoda se dogodila tako što ga je automobiil marke "polo" koji je velikom brzinom, prešao u suprotnu stranu i udario policajca koji je imao lampu za zaustavljanje automobila u ruci. Udarac je bio užasan policajac je pao odleteo nekoliko metara i udario u beton. Inače, automobil je išao iz mera Topčidera ka Košutnjaku - objasnio je izvor Informera upoznat sa slučajem. 

On je dodao da je vozač nakon toga pobegao i da se ubrzo zakucao u drvo. 

 

Foto: RINA

Ilustracija

 

- Ipak, vozač nije ostao u vozilu već je pobegao peške i policiija traga za njim. Policajac je sa teškim prelomima ruke i noge prevezn u Urgentni centar - rekao je naš sagovorniik. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Posmatrač

pre 3 nedelje

Ovakvih je sve više u saobraćaju,nažalost.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija