• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Republika

27.05.2024

11:40

Godinu dana bahatog ponašanje Miljane Kecmanović! Roditeljima ubijene dece pretila, a na pitanja odgovarala provokatorski

Informer

Vesti

Godinu dana bahatog ponašanje Miljane Kecmanović! Roditeljima ubijene dece pretila, a na pitanja odgovarala provokatorski

Podeli vest

Suđenje u krivičnom postupku koje se vodi protiv Miljane i Vladimira Kecmanovića, roditelja Koste K., učenika koji je počinio masovno ubistvo u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu u maju 2023. godine održano je nekoliko puta.

Svakog puta, Kostina majka je ostavljala utisak hladnokrvne osobe, a  svojim ponašanjem sipala je so na ranu roditeljima ubijene dece.

Kako se Kostina majka ponašala?

29. januara ove godine Miljana i Vladimir Kecmanović su se izjasnili da nisu krivi.

Miljana Kecmanović je istog dana uperila kažiprst u snimatelja Republike, a onda zapretila. U jednom trenutku, ona se obratila svima i pitala: "Je l' smete to da radite?!".

Foto: Informer

 

 

Hladnokrvno ponašanje: Miljana je delovala hladno i bezosećajno tokom suđenja, što je dodatno povredilo roditelje žrtava.
Pretnje i bahato ponašanje: U jednom trenutku, Miljana je uputila pretnje, pokazujući bahatost i agresivnost.
Nedostatak empatije: Ignorisala je pitanja roditelja žrtava, pokazujući nedostatak saosećanja i razumevanja za njihovu bol.
Odbijanje da odgovori: Nije želela da odgovara na pitanja punomoćnika porodica žrtava, što je dodatno frustriralo oštećene strane.
Arogantan odgovor: Na pitanje o svom DNK na metku, dala je arogantan odgovor implicirajući da će njen stručni autoritet biti dovoljan.
Dodatna uznemirenost: Njeno ponašanje, s obzirom na njeno stručno poznavanje DNK, dodatno je uznemirilo roditelje žrtava, koji su tražili odgovore i pravdu za svoju decu.

Nakon toga je uperila kažiprst u našeg snimatelja kojem se obratila pretećim rečima: "Ne smete to da radite!".

Roditelji Koste Kecmanovićima nisu prestajali da šokiraju porodice žrtava svojim bahatim ponašanjem, a ono što je dodatno uznemirilo oštećene, bili su Miljanini odgovori na suđenjima.

– Zašto ste ubili moju ćerku? – upitao je okrivljenu Dragan Kobiljski.

Miljana, koja, kako se moglo primetiti, pre početka ovog, ali i ranijih pretresa, nije pokazivala empatiju prema roditeljima ubijene dece, okrivljena ni tada, kao ni na prethodnom pretresu nije želela da odgovara na pitanja punomoćnika porodica oštećenih.

Slično pitanju koje je postavio Miljani Kecmanović, otac ubijene Eme, prema nezvaničnim informacijama, postavio je i njenom suprugu Vladimiru, optuženom za izazivanje opšte opasnosti, odnosno da je trinaestogodišnjeg sina vodio u streljanu i učio ga da puca.

Pustite mašti na volju - arogantno je Miljana Kecmanović dala odgovor na konkretno pitanje, ne želeći time da otkrije na koji način je jak biološki materijal ostavila na čauri, pa tako ni da li su tačne spekulacije koje su se provlačile kroz javnost, da je lično punila oružje.

Miljana Kecmanović koja je inače po profesiji stručnjak za DNK, svojim ponašanjem dodatno je i zabrinula oštećene.

- Ona će sud da ubedi da je njen DNK mogao na razne načine da dospe na metak. To je njena struka i to maherski može da izvede. A gde su nama odgovori zašto su naša dobra deca njihove žrtve, zašto su ubijena - govorila je ljutito majka jedne od ubijenih devojčica.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Crnogorska mafija je upumpala milijardu evra u neke srpske medije! Svako ko se suprostavi Zviceru postaje glavna meta klana! (VIDEO)
Live TV

Crnogorska mafija je upumpala milijardu evra u neke srpske medije! Svako ko se suprostavi Zviceru postaje glavna meta klana! (VIDEO)

Vođa kavačkog klana Radoje Zvicer i njegov saradnik Radoje Milović su, prema prepisci iz Skaj aplikacije koju su objavile podgoričke Vijesti, razgovarali 2021. godine o mogućnosti da će SAD sa Bajdenovim dolaskom na vlast ići "na rušenje Vučića svim silama". Vođa kavčana tvrdi da jedino oni mogu svrgnuti Vučića, uz pomoć 40.000 navijača. Ova saznanja, za Informer, komentarisali su Predrag Koluvija, direktor "Jovanjica nova" i profesor Miroslav Bjegović, stručnjak za bezbednost, tokom gostovanja u "Info jutru".

17.06.2024

12:43

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Izrael ima 90 nuklearnih bojevih glava! Na njih godišnje troši milijardu dolara i preti da će iskoristiti jednu
Planeta

Izrael ima 90 nuklearnih bojevih glava! Na njih godišnje troši milijardu dolara i preti da će iskoristiti jednu

Međunarodna kampanja za zabranu nuklearnog oružja (ICAN) procenjuje da Izrael poseduje najmanje 90 nuklearnih bojevih glava u svom arsenalu i da povećava svoju nuklearnu potrošnju. U izveštaju koji ispituje rashode za nuklearni razvoj, ICAN je otkrio da je Izrael povećao svoju nuklearnu potrošnju za 2,4 posto, što je ekvivalent od 1,1 milijarde dolara godišnje.

17.06.2024

15:42

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija