• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

28.05.2024

15:01

Braća Panić na saslušanju! Bili u bekstvu mesecima, evo za šta se terete

PRINTSKRIN/INSTAGRAM

Vesti

Braća Panić na saslušanju! Bili u bekstvu mesecima, evo za šta se terete

Podeli vest

Braža Uroš i Miloš Panić, koji su uhapšeni u petak posle višemečnog bekstva privedeni su u beogradsku Palatu pravde na saslušanje pred Višim javnim tužilaštvom u Beogradu, pišu portali.

Braća Panić, kako naš izvor otkriva danas bi trebalo da prvi put iznesu svoju odbranu.

- Istraga protiv njih je pokrenuta pre skoro četiri meseca i oni do sada nisu saslušani. Danas su iz Centralnog zatvora u kom su u pritvoru prebačeni u zgradu Palate pravde u kojoj je tužilaštvo, kako bi prvi put izneli svoju odbranu - otkriva izvor blizak istrazi.

Milošu i Urošu Paniću, koji su uhapšeni na beogradskom aerodromu kada su sleteli iz Crne Gore, na teret je stavljena trgovina ljudima. Oni se sumnjiče da su u salonima za masažu podvodili devojke i terali ih na prostituciju.

 

Foto: Foto: Instagram/uros__panic__

Uroš Panić

 

- Kada je istraga pokrenuta, nisu bili dostupni i tada im je određen pritvor, koji im je potvrđen u petak posle saslušanja kod sudije za prethodni postupak - dodaje sagovornik.

Pritvor im je određen zbog opasnosti od bekstva i opasnosti da ne ponove krivično delo za koje se terete u kratkom vremenskom periodu.

 

Foto: J.Rafailović

Viši sud u Beogradu

 

Braća Panić bila su u bekstvu od početka februara od kada je policija otkrila da su podvodili devojke u stanovima u Beogradu, piše Kurir.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija