• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/pink

29.05.2024

09:42

Ministar Dačić se oglasio povodom zločina kod Sjenice! Nemačka državljanka ubila svekrvu, krivila je za razvod

shutterstock/Informer

Vesti

Ministar Dačić se oglasio povodom zločina kod Sjenice! Nemačka državljanka ubila svekrvu, krivila je za razvod

Podeli vest

Nemačka državljanka L. A. A. (39) osumnjičena je da je sinoć, oko 21 sat, u selu Dubnica kod Sjenice ubila svekrvu B. L. (69).

Kako je Ivica Dačić, ministar policije potvrdio, snaja je ubila svekrvu i nakon toga pobegla sa lica mesta.

- Ona je sada uhapšena - rekao je Dačić.

Kako je naveo, žena koja je osumnjičena za brutalno ubistvo je nemačka državljanka.

Podsetimo kako je Informer već izveštavao brutalno ubistvo se dogodilo sinoć u selu Dubnica kod Sjenice, kada je snaja L. A. A. nožem izmasakrirala svekrvu B. L.  jer ju je krivila za razvod. 

Snaja je svekrvu smatrala najodgovornijom jer je morala da napusti decu i supruga, a zločinu je najevrovatnije prethodila svađa.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Sport

Antidoping agencija želi kaznu za Sinera, Italijani grme: On je nevin!
Tenis

Antidoping agencija želi kaznu za Sinera, Italijani grme: On je nevin!

Svetska antidoping agencija (WADA) uložila je žalbu na presudu Sportskog suda u Lozani koji je Janika Sinera oslobodio krivice za korišćenje zabranjenih supstanci na turniru u Sinsinatiju prošle godine. Ovaj potez se, naravno, nije dopao prvom reketu sveta, ali ni teniskom Savezu Italije.

28.09.2024

16:30

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija