• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

29.05.2024

11:24

Mrtvog oca sahranio u rupi u kući i zalio betonom, a sada tvrdi da mu je žao! Dejan osam godina podizao očevu penziju

Tanja Andric

Vesti

Mrtvog oca sahranio u rupi u kući i zalio betonom, a sada tvrdi da mu je žao! Dejan osam godina podizao očevu penziju

Podeli vest

Dejan D. (53) koji je u pratnji došao je u pratnji dva branioca u Treće osnovno javno tužliaštvo u Beogradu kako bi prijavio da je pre osam godina oca Branislava D. (79) pronašao mrtvog, a potom ga zakopao u kući u kojoj je živeo u ulici Tošin bunar.

Kako je Dejan D. ispričao u tužilaštvu, on je u oktobru 2016. godine došao u očevu kuću i pronašao ga mrtvog na kauču. Potom je iskopao rupu u podu veličine jednog metra u koju je oca zakopao.

- Nakon što sam zakopao oca, preko tog dela poda stavio sam košuljicu, odnosno zalio sam betonom. Potom sam odgore stavio linoleum - rekao je Dejan D. u tužilaštvu.

On je objasnio da je to uradio kako bi mogao da nastavi da prima očevu penziju, za koju je već imao punomoćje kako bi mogao da je podiže.

On je pred tužiocem rekao da ga je grizla savest zato što je na ovaj način sahranio oca i da mu je žao, ali da je morao to da uradi jer mu je novac bi potreban. 

Foto: J. R.

Iskopao grob u sobi, pa ga zalio betonom

 

Inače kako smo već pisali Branislav D. (79), čije je telo pre osam godina zakopao njegov sin Dejan, bio je penzioner iz naftne industrije.

U morbidnom pokušaju da sakrije tragove, pored toga što je grob zalio betonom, prekrio linoleumom i preko toga kako bi što bolje zamaskirao stavio sobni bicikl. Upravo ovo najbolkje pokazuje da Dejan nije imao ni mlao empatije i poštzpvabnja rpema ocu iako sada trvdi da mu je žao.

Foto: Foto: Tanja Andric

 

 

I komšije nesrećnog Branislava su objasnili da se on žalio da ga je sin nagovorio da proda stan, a nakon toga ga nije posećivao. Nakon prodaje stana, Dejan je ocu kupio vlažnu baraku da u njoj živi, dok je sebi kupio deo kuće na Altini. Komšinica Milijana ispričala je da joj se Branislav žalio: "Sebi je lepo kupio kuću, a meni ovu vlažnu baraku."

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vučić se sastao sa Kopmanom u Briselu
Politika

Vučić se sastao sa Kopmanom u Briselu

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas u Briselu sa generalnim direktorom Direktorijata Evropske komisije za susedstvo i pregovore o proširenju Gertom Janom Kopmanom.

26.06.2024

10:46

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija