• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

30.05.2024

17:54

Obezbeđenje kafane pretuklo doktorku i muža! Telohraniteljima batinašima određen pritvor

Shutterstock

Vesti

Obezbeđenje kafane pretuklo doktorku i muža! Telohraniteljima batinašima određen pritvor

Podeli vest

Dvojica radnika obezbeđenja "Gradske kafane", osumnjičeni da su 25. maja pretukli doktorku S. D i njenog supruga S. D., saslušani su danas u Trećem osnovnom tužilaštvu u Beogradu nakon čega im je određen pritvor do 30 dana.

U pitanju su N. B. (51) i A. G. (52) koji se terete da su supružnike S.D. i A. D. udarali po glavi i telu drvenom nogarom, usled čega je S. D. zadobila teške povrede, a A. D. lake.

Oni su, kako je saopšteno iz tužilaštva, negirali krivicu:

"Javni tužilac će u daljem toku postupka ispitivati oštećene i svedoke, doneti naredbu za medicinsko veštačenje i preduzeti sve druge potrebne radnje u skladu sa zakonom."

Podsećanja radi, S. D. je sa drugaricom izašla u subotu u provod, kada im se pred kraj žurke pridružio njen suprug sa još dvojicom prijatelja. Ona je izjavila da je sve bilo u redu do pred kraj kada su, kako tvrdi, ničim izazvani na njih nasrnuli radnici obezbeđenja.

- Celo veče je bilo mirno, uživale smo i nismo imale nikakvih problema. Na kraju žurke, pridružio nam se moj muž sa dvojicom prijatelja. Pre polaska, suprug je krenuo sa mnom do toaleta. U momentu kada smo pokušavali da se probijemo kroz gužvu da bismo došli do toaleta, morali smo da prođemo pored izlaza, gde je obezbeđenje u tom trenutku izbacivalo dvoje ljudi. Mene su očigledno pomešali, misleći da sam i ja sa njima, napali su me i udarali iz sve snage - rekla je S. D. 

Potom je, kako je dodala, njen suprug iste sekunde reagovao i onda je usledilo brutalno nasilje:

- Tukli su nas ljudi iz obezbeđenja, udarali su i rukama i nogama, u toj gužvi uopšte nisam gledala ko je gde. U jednom momentu podigla sam pogled i videla čoveka iz obezbeđenja koji je u rukama držao drvenu nogaru od stola, udarali su nas oboje i time. Pokušala sam da dopuzim do mog muža na kojeg je više njih nasrnulo. Vikala sam: 'Ubićete ga, ubićete ga!'  


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija