• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Z.A.

01.06.2024

14:38

Svedoci samoubistva u šoku: Videli smo čoveka kako se šunja, čeka voz i baca se pod točkove

Z.A.

Vesti

Svedoci samoubistva u šoku: Videli smo čoveka kako se šunja, čeka voz i baca se pod točkove

Podeli vest

Voz koji je jutros u 6,20 sati krenuo iz Zaječara za Prahovo pristanište udario je i usmrtio na licu mesta meštanina starog 55 godina i to na samom izlazu iz Zaječara, u blizini ulice Crvene Armije.

Policija i vozilo hitne pomoći stigli su za par minuta. Iako je bilo rano, nekoliko prolaznika se tu zadesilo i oni su ih pozvali telefonom.

- Uvek ustajem rano, odlazim tu preko puta po hleb, mleko i namirnice. Ugledao sam čoveka koji se skriva iza jedne kuće. Bilo mi je neobično, pa mi je pogled bio uprt u njega. Kada se začulo da nailazi voz, čovek je bukvalno počeo da se šunja ka pruzi.

Stao sam i zanemeo. U deliću sekunde taj čovek je skočio pod lokomotivu. Začula se jaka škripa kočnice voza, i video sam kako točkovi lokomotive vuku telo nesrećnog čoveka – ispričao je jedan od očevidaca policiji.

Gotovo identičnu priču nadležnima je ispričalo još par prolaznika I ovaj slučaj je proglašen samoubistvom. „Srbiјavoz“ je povodom nesreće izdala obaveštenje u kome se kaže:

- Voz koji je krenuo iz Zaječara za Prahovo pristanište u 06.20 časova, otkazuje se od mesta dogadjaja (nalet voza na N.N lice) do Prahovo pristaništa, dok se voz iz Prahovo pristaništa koji polazi u 08.55 časova za Zaječar, otkazuje na celom prevoznom putu - saopštili su iz „Srbiјavoza“.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija