• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/avaz

01.06.2024

22:00

Prvi snimci pucnjave koja je Sarajevo podigla na noge! Zatvoren hotel Evropa, policija udarila blokade na sve strane (VIDEO)

printscreen

Vesti

Prvi snimci pucnjave koja je Sarajevo podigla na noge! Zatvoren hotel Evropa, policija udarila blokade na sve strane (VIDEO)

Podeli vest

Policija Kantona Sarajevo apeluje na građane da sarađuju i pruže informacije koje bi mogle pomoći u rešavanju ovog incidenta

Kao što je Informer već objavio večeras je u blizini Hotela Evropa u Sarajevu, došlo je do pucnjave koju je potvrdio MUP Kantona Sarajevo.

Mersiha Novalić, portparolka MUP-a Kantona Sarajevo, izjavila je da je vatreno oružje upotrebljeno oko 20 časova te večeri i da su policijski službenici već na terenu. Prema nezvaničnim informacijama, jedna osoba je ranjena.

Kako se nezvanično saznaje, ranjen je Amir Pašić, a Hotel Evropa je zatvoren do daljnjeg.

Građani se okupljaju blizu mesta pucnjave, a tu su prisutne i jake policijske snage kao i Hitna pomoć pod rotacijama.

Nakon što se vest o pucnjavi proširila Sarajevom, građani su izrazili zabrinutost zbog ovog događaja.

Mnogi su se obratili putem društvenih mreža kako bi podelili svoje utiske i reakcije na ovaj incident. Strah i uznemirenost je među ljudima koji su se zatekli u blizini mesta pucnjave.

MUP Kantona Sarajevo je odmah preduzeo odgovarajuće mere kako bi osigurao bezbednost građana i istražio ovaj incident.

Policija je brzo reagovala i pristigla na mesto događaja, s namerom da otkrije sve detalje pucnjave i identifikuje počinioce.

Hotel Evropa, kao jedan od simbola Sarajeva, predstavlja važan deo gradskog pejzaža i istorije.

Otvaranje hotela Evropa 1882. godine obeležilo je jedan od najznačajnijih trenutaka za Sarajevo, i od tada je bio domaćin brojnim poznatim ličnostima i događajima.

Pucnjava u blizini ovog istorijskog mesta izazvala je dodatnu zabrinutost među građanima i posetiocima grada.

Policija Kantona Sarajevo apeluje na građane da sarađuju i pruže informacije koje bi mogle pomoći u rešavanju ovog incidenta.

Ohrabruje se javnost da se obrati nadležnim organima ukoliko ima bilo kakve informacije o pucnjavi ili osobama povezanim sa ovim događajem.

Iako su detalji još uvek nejasni, nadležne institucije preduzimaju korake kako bi osigurale bezbednost građana i istražile ovaj događaj.

Očekuje se dalji razvoj situacije u narednim satima.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Bjegović: Crveni alarm od terorizma za nacionalnu bezbednost Srbije!
Politika

Bjegović: Crveni alarm od terorizma za nacionalnu bezbednost Srbije!

Savet za nacionalnu bezbednost Republike Srbije mora hitno da reaguje i donese nova ovlašćenja službama bezbednosti po pitanju njihovih nadležnosti, organizacije i reagovanja, saopštio je danas prof dr Miroslav Bjegović specijalista za terorizam i organizovani kriminal i savetnik predsednika Vlade za nacionalnu bezbednost.

29.06.2024

20:54

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija