• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Jelena Rafailović

02.06.2024

10:34

Ovo je žena koju je ubio suprug u Rakovici! Željko D. se sam prijavio policiji i prijavio da je usmrtio ženu! (FOTO, VIDEO)

Društvene mreže

Vesti

Ovo je žena koju je ubio suprug u Rakovici! Željko D. se sam prijavio policiji i prijavio da je usmrtio ženu! (FOTO, VIDEO)

Podeli vest

Policija je jutros uhapsila Željka D. (61) zbog sumnje da je ubio suprugu Ankicu D. (57) u njihovom stanu u Rakovici.

Kako Informer nezvanično saznaje Željko D. je navodno sam otišao u policijsku stanicu i prijavio da je usmrtio suprugu. 

Foto: Društvene mreže

Željko D. je sam otišao u policiju

- Telo žene pronađeno je u stanu. Pronađen je i nož kojim je kako se sumnja ubijena - rekao je izvor Informera. 

Bračni par je ima zajedničku ćerku, dok je Ankičina ćerka iz prvog braka udata.

Kako saznajemo, Ankica je radila kao šnajderka za jednu medijsku kuću, a rodom je iz Foče.

Željko D. je u Srbiju izbegao iz mesta Okučani u Hrvatskoj.

Foto: Društvene mreže

Zgrada u kojoj se dogodio zločin

Kako je jedan od komšija ispričao za Informer, žrtva Ankica D. nije ranije prijavljivala nasilje u porodici, ali je prošle godine njena ćerka je nju prijavila za nasilje u porodici.

Policija je obavila uviđaj još nije poznato šta je motiv ove tragedije. 

 

 

 

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su Ž. D. (41) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teško ubistvo, saopštio je MUP.
 
On se sumnjiči da je jutros u stanu u Rakovici oštrim predmetom naneo povredu svojoj pedesetsedmogodišnjoj supruzi usled čega je preminula.
 
Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Važni sastanci za Srbiju! Predsednik Vučić sutra u Briselu sa zvanilnicima EU i na novoj rundi dijaloga
Politika

Važni sastanci za Srbiju! Predsednik Vučić sutra u Briselu sa zvanilnicima EU i na novoj rundi dijaloga

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boraviće sutra u jednodnevnoj radnoj poseti Briselu, tokom koje će se odvojeno sastati sa predsednikom Evropskog saveta Šarlom Mišelom, evropskim komesarom za susedsku politiku i proširenje Oliverom Varheljijem i generalnim direktorom Direktorijata Evropske komisije za susedstvo i pregovore o proširenju Gertom Janom Kopmanom.

25.06.2024

20:34

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Sve je spremno za finale! Počinju glavne bitke ruske letnje kampanje u Ukrajini, Sirski spremio 40 hiljada vojnika za kontraudar!
Vojske čekaju komandu

Sve je spremno za finale! Počinju glavne bitke ruske letnje kampanje u Ukrajini, Sirski spremio 40 hiljada vojnika za kontraudar!

Rusija je za manje od 20 sati vratila kijevskom režimu milo za drago za raketni udar po glavnoj plaži Sevastopolja. Ali, kao i dosad: ne civilima i civilnim objektima. Krstarećim raketama „Kalibar" lansiranim iz Azovskog mora, razorila je skladište fabrike kranova na periferiji Odese koje je služilo kao punkt prijema i raspodele zapadnih raketa i artiljerijskih projektila.

25.06.2024

21:45

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija