• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Vesna Jović

02.06.2024

22:25

Devojka (18) poginula u udesu kod Bora! Zakucala se "mercedesom" u autobus

Informer

Vesti

Devojka (18) poginula u udesu kod Bora! Zakucala se "mercedesom" u autobus

Podeli vest

Devojka L. Z. (18) preminula je u borskoj Opštoj bolnici od povreda koje je zadobila u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila danas nedaleko od skretanja za Banjsko polje kod Bora, saznaje Informer.

Prema još uvek nepotvrđenim inforacijama u kolima za čijim volanom je bila L.Z., bilo je pet putnika od kojih je troje povređeno.

Navodno, do udesa je došlo kada je "mercedes", kojim je upravljala L.Z., iz za sada nepoznatih razloga prešao u suprotnu kolovoznu traku i direktno se zakucao u autobus.

- L. Z. koja je tek napunila osamnaest godina podlegla je povredama nakon što je prevezena u Opštu bolnicu u Boru dok je još jedan mladić koji se nalazio u automobilu u teškom stanju i lekari se bore za njegov život - navodi dobro obavešten izvor Informera.

Foto: printskrin/fejsbuk/kragujevac-oglasna tabla

Ilustracija

 

Među povređenim putnicima koji se nalaze na opservaciji i daljoj dijagnostici u Borskoj bolnici nalazi se i vozač autobusa.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nenad

pre 3 nedelje

Eto vam stručnjaci rezultat reforme oko polaganja i obuke u auto školama.Sve je urađeno da bi se pozatvarale " nepodobni".To je slično i za tehničke preglede.Na kraju se svodi glavnica a to je da se narodu što više novca izvuče.Kažu uzrok udesa neispravnost vozila, to nije tačno jer je možda taj deo 10 %. Zašto vajni stručnjaci ne urade presek pa utvrde da u udesima većinom učestvuju skupi i brzi automobili za čijim volanom sede deca imućnih ili ti imućni koji su se preko noći nafatirali.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Važni sastanci za Srbiju! Predsednik Vučić sutra u Briselu sa zvanilnicima EU i na novoj rundi dijaloga
Politika

Važni sastanci za Srbiju! Predsednik Vučić sutra u Briselu sa zvanilnicima EU i na novoj rundi dijaloga

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boraviće sutra u jednodnevnoj radnoj poseti Briselu, tokom koje će se odvojeno sastati sa predsednikom Evropskog saveta Šarlom Mišelom, evropskim komesarom za susedsku politiku i proširenje Oliverom Varheljijem i generalnim direktorom Direktorijata Evropske komisije za susedstvo i pregovore o proširenju Gertom Janom Kopmanom.

25.06.2024

20:34

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija