• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Kurir.rs

03.06.2024

21:00

"Nikada se nije žalila na supruga, bila je nasmejana"! Komšije o ubistvu Ankice šnajderke: "On je bio namrgođen, radio je na dostavi hrane"!

Društvene mreže

Vesti

"Nikada se nije žalila na supruga, bila je nasmejana"! Komšije o ubistvu Ankice šnajderke: "On je bio namrgođen, radio je na dostavi hrane"!

Podeli vest

Željko Delibašić (61), osumnjičen je da je u nedelju oko pet sati ujutru ubio svoju suprugu Ankicu Delibašić (57) u porodičnom domu u beogradskom naselju Rakovica, u poslednje vreme je bio neraspoložen i namrgođen, kažu oni koji su ga poznavali.

Motiv užasnog zločina nije utvrđen još, a poznanici kažu da je moguće da je Željku smetao ženin uspeh i zadovoljstvo zbog posla.

Prema navodima Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, Željko je 2. juna u porodičnom stanu oko ubio suprugu tako što je, kada se ona vraćala u krevet, u poluležećem položaju, iznenada joj prišao i kuhinjskim nožem joj zadao više ubodnih rana u predelu grudi i vrata, usled čega je ona preminula na licu mesta.

- Osumnjičeni je nož, kako se sumnja, ostavio na grudima oštećene, istuširao se, presvukao garderobu i obuću, pa otišao u Policijsku stanicu Rakovica gde je prijavio izvršenje ovog krivičnog dela. On je, kad je došao u stanicu rekao da je ubio suprugu i da je njeno telo u stanu - kaže izvor i dodaje da motiv još nije poznat:

Foto: Društvene mreže

Željko Delibašić je zaćutao u policiji

- Motiv još nije poznat, a osumnjičeni se u tužilaštvu branio ćutanjem. Ono što dodatno zbunjuje je što nikada ranije u ovoj porodici nije bilo prijava za nasilje.

Prema rečima poznanika njih dvoje su uvek delovali skladno, a Ankica se nikada nije žalila na supruga, međutim, ona je bila sve zadovoljnija sobom i svojim poslom, a činilo se, kako kažu poznananici, da je to počelo da smeta Željku.

- Ankica je bila jedna divna osoba, nasmejana, vedra... U poslednje vreme bila je sve to, ali još jače. Bila je zadovoljna jer je radila ono što voli, bila je šnajderka i radila je na televiziji, šila je divne stvari - kaže nam poznanica i dodaje:

- Videlo se i na njoj da joj prija sve to, da je ispunjena. Prolepšala se nekako, što je bila zadovoljnija bila je lepša, u poslednje vreme smo stvarno mislili da ne može ništa da joj pokvari ta njena raspoloženja, da je sve divno. S druge strane, na Željku se videlo nezadovoljstvo, ona nasmejana, on namrgođen, a nije bio takav stalno.

Prema njenim rečima, moguće je da je bio nezadovoljan svojim statusom, što je kao penzionisani policajac u penziji radio na dostavi hrane.

- Uvek sam mislila da su lepo živeli, skromno, ali sasvim dovoljno. Ima nekoliko godina kako je otišao u penziju, a ona je radila ono što voli, pa rekoh radi dostavu hrane jer ne želi da mu bude dosadno, ali nešto mu se dešavalo očigledno. Mislim da je nezadovoljstvo presudilo i pomračilo mu um - rekla nam je poznanica porodice.

Komšije su rekle i da bračni par ima ćerku, a da Ankica isto ima žensko dete iz prvog braka.

- Voljene su bile te devojke. Razmišljam samo, sreća je što nisu bile tu, jedino dobro…


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)
Live TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)

Ekipa Informera nalazi se na Zejtinliku gde je otkrivena bista deda Đorđu, čuvaru srpskog groblja. Otkrivanje biste je izazvalo veliko interesovanje u Solunu, gradski predstavnici tog grada su položili vence na njegov grob, a spomenik su svečano otkrili ministar odbrane Bratislav Gašić i ministar za rad, boračka i socijalna pitanja Nemanja Starović.

28.09.2024

11:09

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija