• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

04.06.2024

07:23

Svedoči ubica male Danke! Srđan Janković odlučio da progovori!

Društvene mreže

Vesti

Svedoči ubica male Danke! Srđan Janković odlučio da progovori!

Podeli vest

U Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru za danas je zakazano saslušanje Srđana J. osumnjičenog za ubistvo dvogodišnje Danke Ilić.

Saslušanje je zakazano za 10 časova kada bi osumnjičeni trebalo da bude sproveden iz pritvora u kome se nalazi od hapšenja, saznaje Tanjug.

Osumnjičeni je odlučio da iznese svoju odbranu, a tome je tužilaštvo obavestio njegov advokat.

Srđan Janković se nakon hapšenja branio ćutanjem, odnosno iskoristio svoje zakonsko pravo da ne iznosi odbranu, dok je drugi optuženi Dejan Dragijević priznao ubistvo.

Njih dvojica se nalaze u pritvoru, dok je otac Dejana koji se sumnjiči da je pomogao sinu da premesti telo devojčice nedavno pušten iz pritvora, jer za krivično delo pomoć učiniocu nakon izvršenja krivičnog dela, pritvor ne može trajati duže od dva meseca.

Devojčica Danka Ilić je nestala 26. marta u Banjskom polju kod Bora.

Policija je, nakon 10 dana potrage i detaljnih provera svih tragova i informacija, uhapsila S. J. i D. D. iz Bora, za koje se sumnja da su devojčicu udarili automobilom, a zatim njeno telo stavili u gepek kola i odneli na deponiju.

Telo devojčice još nije pronađeno.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)
Live TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)

Ekipa Informera nalazi se na Zejtinliku gde je otkrivena bista deda Đorđu, čuvaru srpskog groblja. Otkrivanje biste je izazvalo veliko interesovanje u Solunu, gradski predstavnici tog grada su položili vence na njegov grob, a spomenik su svečano otkrili ministar odbrane Bratislav Gašić i ministar za rad, boračka i socijalna pitanja Nemanja Starović.

28.09.2024

11:09

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija