• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: T. I.

05.06.2024

17:28

Pajserom usmrtila muža, jer ju je silovao bolesnu! Stravičan zločin u Starom Kostolcu

M.V.

Vesti

Pajserom usmrtila muža, jer ju je silovao bolesnu! Stravičan zločin u Starom Kostolcu

Podeli vest

Snežana Pahla (tada 52) iz Starog Kostolca nožem je ubola muža Božidara (58) u stomak pa ga dokrajčila pajserom sa nekoliko udaraca u glavu, nakon što ju je bolesnu silovao!

Užasno ubistvo odigralo se pre tačno deset godina, 5. juna 2014., oko jedan sat iza ponoći u porodičnoj kući supružnika. Žena se sama prijavila policiji i rekla im šta je uradila. Na kraju je u novembru 2016. pravosnažno osuđena na godinu i po dana zatvora zbog ubistva iz nehata.

Meštani Starog Kostolca izjavili su tada za Informer da je Snežana godinama trpela verbalna i fizička zlostavljanja supruga, koji se opijao i često joj prebacivao da nije dobro vaspitala njihovo troje dece.

Jedan njihov sin, inače narkoman, bio je u to vreme u zatvoru jer je pokušao da ubije oca, a drugi sin i ćerka u Nemačkoj kao azilanti.

Tek se operisala

Tokom istrage ispostavilo se da se Božidar kobnog dana opijao u selu, gde su meštani slavili seosku slavu Sveti Ćirilo i Metodije.

Foto: Informer/M. V.

Kuća u kojoj se desilo krvoproliće

Kad je uveče kasno stigao kući, on nije otišao u pomoćnu prostoriju, u kojoj je živeo, već pravo u kuću kod supruge. Pajserom je pokušavao da razbije staklo na prozoru, ali mu je Snežana rekla da ne radi to, jer će mu ona otvoriti vrata.

- Čim je ušao u kuću hteo je seks s njom, držeći dva prezervativa u rukama. Ona je to odbila i podsetila ga da je nedavno imala ginekološku operaciju. Međutim, on se nije na to obazirao, već ju se silovao. Kad je krenuo da to ponovi, Snežana ga je ubola u stomak nožem, koji je bio na stočiću pored kreveta. Uplašila se da će je muž napasti, pa je dohvatila pajser i snažno ga udarila u glavu još nekoliko puta - otkrio je naš sagovornik, upućen u slučaj.

Božidar, polusvestan i sav krvav, isteturao se u dvorište, umio na česmi i pao pored nje. Kad je videla da ne daje znake života, Snežana je pozvala policiju.

Bio sklon alkoholu

Meštani su bili u čudu kako je uspela da presudi mužu, jer je Snežana sitna, a Božidar krupan i mnogo jači od nje.

- Radio je u kostolačkom preduzeću "PRIM" kao varilac, a Snežana kao čistačica u preduzeću "Kostolac usluge". Pre nekoliko godina prodali su stan u Kostolcu i kupili kuću u Starom Kostolcu. Božidar je bio vrsni majstor i vredan čovek. Međutim, bio je sklon alkoholu i često je tukao suprugu. Ona se zbog toga nije razvela, samo su se odvojili, pa je on živeo u pomoćnoj prostoriji, a ona u njihovoj porodičnoj kući - ispričale su komšije.  


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija