• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

06.06.2024

06:42

Zadavio je kablom, isekao, pa zalio kiselinom! Noa je mučki ubijena - Njen dželat Ognjen će danas sve objasniti sudu

printscreen

Vesti

Zadavio je kablom, isekao, pa zalio kiselinom! Noa je mučki ubijena - Njen dželat Ognjen će danas sve objasniti sudu

Podeli vest

Suđenje Ognjenu Dabetiću, opruženom za ubistvo Noe Milivojev (18) počinje danas u Višem sudu u Beogradu. Nakon održanih pripremnih ročišta, počinje deo suđenja koji je otvoren za javnost, a Dabetić bi trebalo da iznese odbranu.

Dabetić je na pripremnom ročištu izjavio da navodi optužnice nisu tačni, odnosno da nije tačno da je iz niskih pobuda, mržnje i netrpeljivosti, na podmukao način lišio života Nou Milivojev. U tužilaštvu se, prethodno, branio ćutanjem.

 

On će se o krivici izjasniti i danas, a, ukoliko bude želeo, moći će detaljno da iznese odbranu.

Kako je navedeno u optužnici, postoji opravdana sumnja da je Dabetić u periodu od 17. do 18. june prošle godine, u stanu u centru Beograda, u kom je prijavljeno boravio, ubio Nou Milivojev, sa kojom je prethodno bio u emotivnoj vezi.

Ubistvo je, kako se sumnja, počinio zbog subjektivnog osećaja izneverenosti i ponašanja Noe Milivojev prema njemu, odnosno nije mogao da prihvati prekid veze i komunikacije i insistirao je na nastavku veze. Zato je, najpre, obnovio kontakt i susrete sa Noom, a kritičnog dana je zloupotrebio njeno poverenje i vezanost za njega i pozvao je kod sebe u stan.

Foto: prinscreen/društvene mreže

 

Tamo je došlo do svađe i fizičkog sukoba, nakon čega je Dabetić devojku ubio tako što ju je zadavio električnim kablom. U optužnici je navedeno da je nakon toga telo vukao po drvenom podu galerije, a zatim i niz stepenice do kupatila, gde je u tuš kabini nožem isekao telo, a potom delove tela stavio u jednu PVC kutiju sa poklopcem, kao i jedno PVC bure, kao i jednu kantu i jednu kantu sa slavinom.

Delove tela zalio je hemikalijama bazne reakcije i dodao supstance koje sadrže amfetamim, mirtazapin, klozapin, paracetamol i ibuprofen. Nadao se da će na taj način da ukloni ostatke zločina. Ipak, sve kutije pronađene su 6. jula, kada je Dabetić i uhapšen, a reporteri na licu mesta videli su spomenute kutije koje su policajci i inspektori izneli iz stana.

Policajac zatekao stravičan prizor

Policajac je koji je prvi ušao u Dabetićev stan nakon zločina, svedočio je letos u istrazi da je u stanu odmah osetio miris hemikalija. Prema njegovim rečima, stan je bio mračan i u haosu, a na šporetu je bila crvena fleka nalik na krv. Dabetić mu, kako je rekao, najpre nije dozvolio da "baci pogled u stan" jer, "ima veću količinu droge", ali se ipak predomislio i pustio ga.

U jednom momentu ga je pitao da li je Noa Milivojev unutra, na šta je Dabetić slegnuo ramenima i potvrdno klimnuo glavom, nakon čega mu je skrenuo pažnju na to da "ne ulazi u kupatilo zbog sebe".

Ubrzo je Dabetić, prema svedočenju policajca, priznao da je 15 do 20 dana ranije, nakon svađe, Nou Milivojevudavio kablom i isekao njeno telo nožem, a potom zalio kiselinom.

Foto: PrintScreen/Društvene mreže

 

Pričao da ga traži policija

U optužnici je navedeno i da je Dabetić, nakon ubistva, po dogovoru preko aplikacije za upoznavanje došao u stan jednog muškarca, koji je svedočio o tome da je Dabetić tada bio drogiran i da mu je pričao kako su mu ruke suve od kiseline.

Svedok je ispričao da mu je okrivljeni tada rekao da ga traži policija, i da je "u paklu" 20 dana jer svi pričaju o nestaloj devojci, iako to nije devojka.

Pričao je, kako je rekao svedok, da je bio sa devojkom koja ga je prevarila i izigrala, ali nije priznao da je konkretno nekog ubio.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Vesić otvorio hangar avio kompanije "Prince Aviation" (FOTO)
Politika

Vesić otvorio hangar avio kompanije "Prince Aviation" (FOTO)

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić otvorio je večeras hangar avio kompanije "Prince Aviation" uz poruku da je to važno za razvoj srpskog vazduhoplovstva i avio industrije, a događaju je između ostalih prisustvovao ambasador SAD u Srbiji Kristofer Hil.

27.09.2024

22:40

TV

Sport

Planeta

Udarno! Izrael veruje da je ubijen vođa Hezbolaha!
Planeta

Udarno! Izrael veruje da je ubijen vođa Hezbolaha!

Izraelski kanal 12 objavio je večeras da se u Izraelu veruje da je vođa Hezbolaha Hasan Nasralah ubijen u večerašnjem napadu izraelskih odbrambenih snaga (IDF) na, kako se navodi, podzemnu komandnu bazu Hezbolaha u Bejrutu.

27.09.2024

22:24

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija