• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Novosti

06.06.2024

13:39

Poznato stanje povređenih mladića na Štrandu: Jedan zadržan na daljem lečenju, dvojica otpuštena kući

Shutterstock, Kristijana Ćaćić

Vesti

Poznato stanje povređenih mladića na Štrandu: Jedan zadržan na daljem lečenju, dvojica otpuštena kući

Podeli vest

Nepoznati napadaču su sinoć oko 23 časa u Futogu napali trojicu mladića. Oni su ih brutalno pretukli i izboli nožem.

U Urgentni centar KCV  primljena su tri pacijenta. Osamnaestogodišnji N.Š  je primljen sa povredama u vidu ubodne rane desne natkolenice. Nakon hirurške obrade, kako navode u Kliničkom centru Vojvodine, pacijent je smešten na Koliniku za ortopedsku hirurgiju i traumatologiju radi daljeg lečenja.

Drugi povređeni, B.O. (21) je zadobio lake povrede nagnječenje kolena i natkolenice, i posle lekarske pomoći pušten je na kućno lečenje. Treći mladić, J.Š. (21) primljen je sa povredama u vidu iščašenja ramena, površinske povrede glave i grudnog koša i ubodna rana u predelu gluteusa. Nakon lekarske pomoći i hirurške obrade pušten jre na dalje kućno lečenje.

Zasada nepoznati maskirani napadači su, kako nezvanično saznajemo, na mladiće iz Futoga nasrnuli ispred jednog lokala na Štrandu. Udarali su ih, a u tom napadu je korišćeno i hladno oružje, te su dvadesetjednogodišnjaci i mladić star 18 godina zadobili posekotine po raznim delovima tela. Nakon napada, maskirani izgrednici su pobegli prema Mostu slobode i policija za njima traga. Jedan od napadnutih mladića, dvadesetjednogodišnji B.O.  je, kako saznajemo, posle nemilog događaja primetio i policiji je  prijavio da mu nedostaje torbica sa novcem, dokumentima i mobilnim telefonom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Kakav poraz Ukrajinaca! Front gori, borci "Severa" ih pregazili kod Volčanska, Bočkova i Lipca - Jurišaju na Harkov?!
Planeta

Kakav poraz Ukrajinaca! Front gori, borci "Severa" ih pregazili kod Volčanska, Bočkova i Lipca - Jurišaju na Harkov?!

Jedinice grupe "Sever" su kod Volčanska, Bočkova i Lipcova u rejonu Harkova porazile ljudstvo i opremu 36. brigade marinaca, 113. brigade kopnene odbrane i 13. brigade Narodne garde. Pored toga, odbijen je kontranapad jurišnih grupa neprijateljske 71. brigade. Ovo je na jutanjem brifingu rekao portparol Ministarstva odbrane,general-potpukovnik Igor Konašenkov.

24.06.2024

13:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija