• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. K.

06.06.2024

19:59

Ovo je Aleksa koji je danas ubio oca, babu i dedu! Rođak otkriva motiv zločina! (FOTO)

Društvene mreže

Vesti

Ovo je Aleksa koji je danas ubio oca, babu i dedu! Rođak otkriva motiv zločina! (FOTO)

Podeli vest

Aleksa Milojević (22), koji je danas iz lovačke puške ubio oca Predraga (60), babu Saru (83) i dedu Miću Milojevića (81) u porodičnoj kući, važio je za primerenog mladića.

"Dođi, sve sam ih pobio", rekao je Aleksa Milojević (22) iz Knjaževca bratu ubijene bake nakon stravičnog zločina koji je danas počinio u Knjaževcu.

Foto: Društvene mreže

Predrag Peđa Milojević

- Aleksa nije dao da oni idu u dom za stara lica. Deda i baba su bili stari, ali su imali služavku. Deda je imao demenciju od pre tri ili četiri godine, ali ga je ta služavka čistila, bio sam kada ga je prala. Deda i baba su ili stari, ali zaljubljeni jedno u drugo - rekao je za informer.rs Pera Nikodijević, brat ubijene žene.

Sve komšije su u šoku zbog stravičnog zločina.

- Vraćala sam se sa posla kada me je komšinica zaustavila i rekla uplakana kako je Aleksa iz puške "zastava" pobio svoje ukućane. Pitala sam "Šta Aleksa?", a ona mi je rekla da je pobio sve ukućane. Jedava sam se dovezla kući, zatečena. Aleksa je bio dečko za primer, pet puta da prođe pored nas uvek se javio. Uvek je priskakao u pomoć kada je trebalo nešto da se utovari, istovari, za svaku radnu akciju. Niko kod njega nije čudno primetio ovih dana, čak ni njegov prijatelj - rekla je Irena, komšija Alekse Milojevića.

Branko, komšija Milojevića kaže da su Miloš i Predrag su bili bolesni, ali za Aleksu ima samo reči  hvale.

- Bio je izvanredan i privatno je radio. Nikakav nagoveštaj nisam primetio da će nešto da bude. Nikakav nagoveštaj nisam primetio da će nešto da bude. Da ćerka nije došla, ne bih znali šta se desilo. U čudu sam zbog svega. Roditelji su mu razvedeni. Imali su novca, lepo su živeli, radili su sa PVC stolarijom - priča on.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija