• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/kurir

07.06.2024

11:17

Da li je zbog ovoga Aleksa počinio užasan zločin u Knjaževcu! Komšije tvrde da baba nije dala da deda ide u dom, a otac je od muke mnogo pio

Foto D.K.

Vesti

Da li je zbog ovoga Aleksa počinio užasan zločin u Knjaževcu! Komšije tvrde da baba nije dala da deda ide u dom, a otac je od muke mnogo pio

Podeli vest

Mladić Aleksa Milojević (22) iz Knjaževca juče je u porodičnoj kući ubio deku Miću (81), baku Saru (83) i oca Predraga (60) iz lovačke puške, a zatim sačekao policiju i predao se. Prema rečima komšija, jedan od motiva za ovaj krvavi pir mogla bi da bude rasprava sa bakom i odnos sa ocem!

Meštani Knjaževca kažu da je Aleksa bio toliko vredan da je o svima brinuo non-stop, bez pogovora.

- Deda Mića je bio gotovo potpuno nepokretan i dogovor je bio da on bude smešten u starački dom, jer Aleksa prosto nije mogao sve vreme da bude uz njega, a nije imao ko drugi. Međutim, baka Sara se tome žustro protivila, tako da mislimo da je to juče presudilo - kazale su komšije i dodale: 

- Isto tako, veliki je problem bilo i to što je otac znao zbog sve muke mnogo da popije.

Foto: Društvene mreže

Predraga sin ubio u hodniku kuće

 

Sa druge strane, oni su poznavali Aleksu, kažu da se nikada nije drogurao, niti je konzumirao alkohol.

- Sve što je ikada radio je brinuo, a deka Mića je divan bio, čovek za primer, samo, eto, pojela ga je ta bolest - kažu nam komšije.

Meštani kažu da su jako iznenađeni što je Aleksa učinio ovakav zločin, jer znaju koliko je posvećen i vredan.

- Kao dečak je još išao u drva da radi, iako nije morao jer su imućni. Ovo je zaista strašno....

Inače, kako saznajemo, danas se očekuje da se pojavi jedini član porodice koji je ostao, rođeni brat Aleksinog oca Predraga, koji živi u Nemačkoj.

Foto: D.K.

Kuća u kojoj se odigrao užasni zločin

 

Podsetimo, Aleksa Milojević juče popodne je hicima iz dedine lovačke puške ubio članove svoje porodice. On je potom izašao iz kuće i komšijama rekao da ih je pobio, jer nije više mogao da brine o njima. Komšije su pozvale policiju, a on ih je mirno sačekao i predao se.

- Telo oca nađeno je u hodniku, a babe i dede u dnevnoj sobi. Oni su ubijeni dok su gledali televizor. Puška iz koje je pucao bila je u legalnom posedu njegovog dede - podseća naš izvor i dodaje da bi osumnjičeni mladić danas trebalo da bude saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru koje vodi istragu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija