• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

08.06.2024

15:36

"Srećan rođendan, lepoto mamina. Proslavi ga s drugarima": Potresna objava majke Lazara (19), ubijenog u Malom Orašju

J.R.

Vesti

"Srećan rođendan, lepoto mamina. Proslavi ga s drugarima": Potresna objava majke Lazara (19), ubijenog u Malom Orašju

Podeli vest

Lazar Milovanović (19) iz Malog Orašja kod Smedereva, koji je ubijen u masakru 4. maja prošle godine, juče (7. juna) bi proslavio 21. rođendan. Mladi Lazar bio je veoma vredan, pa je tako za svoj 19 rođendan kupio njivu i hektar šume, ali tinejdžerove snove i snove još devetoro mladih zauvek je prekinuo Uroš Blažić (21) iz Dubone.

Te crne večeri Lazar je trebalo da sačeka majku na autobuskoj stanici kod spomenika Ravni Gaj. Nažalost, svega nekoliko trenutaka pre toga došlo je do jezivog krvoprolića, pa je Lazareva majka Ivana umesto nasmejanog sina zatekla gužvu, jauke, zapomaganje i najgoru moguću vest koju roditelj može da čuje, da je njen Lazar ubijen zajedno sa svojim drugarima.

Potresna poruka Lazarove majke

Lazarova majka objavila je potresnu poruku povodom njegovog rođendana, oslovljavajući sina sa "lepoto majkina".

- Srećan rođendan, lepoto majkina. Proslavi ga sa drugarima gore, a mi ćemo sa drugarima ovde svake godine slaviti dan tvog rođenja. Svima nam nedostaješ neizmerno. Fali nam osmeh tvoj i oko plave boje koje nas kao sunce obasja kad nas pogledaš. Srećni smo svi što si bio deo naših života i nema onog ko te poznavao da te nije voleo. A i sada mi se javljaju opet meni nepoznate osobe i kažu mi da si ti nešto posebno da te kroz priču upoznaju i dive ti se, da ti pale sveće i mole se Bogu i za sve vas gore i za nas ovde da nam da snagu za svako novo sutra. Kažu mi da budem ponosna na tebe. A ja jesam i preponosna. Kako i ne bi kad si ti nešto najdivnije što mi se desilo u životu. Kao i sestra tvoja i samo te molim da nju najviše paziš i čuvaš. Kao i uvek što si. Volimo te, srećo moja i danas slavimo dan tvog rođenja i naše sreće najveće. Živiš, mili - napisala je majka pokojnog Lazara na Fejsbuku.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Beograđanka koja je progonila drugaricu već tri puta osuđivana: Pretila, zvala i dolazila pred vrata, a razlog je neverovatan
Hronika

Beograđanka koja je progonila drugaricu već tri puta osuđivana: Pretila, zvala i dolazila pred vrata, a razlog je neverovatan

K.K. (32) iz Beograda, kojoj je na predlog Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu sud odredio pritvor do 30 dana zbog proganjanja drugarice kojoj je slala poruke preteće sadržine, ovo nije prvi put da završava "iza rešetaka". Ona je, naime, već bila u pritvoru zbog proganjanja, a svaki put bi ispričala da je motiv isti - sukob sa drugaricama iz srednje škole koje su, kako K.K. smatra, odgovorne za njen raskid sa bivšim dečkom.

08.06.2024

15:13

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Evropsko prvenstvo u fudbalu nije sport, to su gladijatori! Ćutanje UEFA je bruka za ovu organizaciju! (VIDEO)
Live TV

Evropsko prvenstvo u fudbalu nije sport, to su gladijatori! Ćutanje UEFA je bruka za ovu organizaciju! (VIDEO)

Navikli smo na dvostruke aršine prema našoj zemlji. Hoće li uopšte doći do odgovora UEFA na vređanje Srba na stadionu utakmice između Hrvatske i Albanije. Na ovu temu, u emisiji "Info jutro" govorili su prof. dr Boris Bratina, sa Univerziteta u Kosovskoj Mitrovici i Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM. Naknadno je u emisiju došao i Aleksandar Kovačević, ekspert za energetiku koji je komentarisao nestanak struje u regionu.

22.06.2024

09:32

JOŠ TV VESTI

Sport

Verujete li Piksiju? Hajde, barem još ovaj put!
EURO 2024

Verujete li Piksiju? Hajde, barem još ovaj put!

Ispružio je kažiprst pravo, ka objektivima fotoaparata i kamera, kao da želi da se na taj način direktno obrati svakom navijaču, svakom Srbinu ponaosob! I poručio je:“Verujte u nas, jer mi verujemo u sebe. Pobedićemo Dance“. Nešto poput čuvenog plakata Ujka Sema kojim su Amerikance pozivali da se dobrovoljno prijave za odlazak u Prvi svetski rat.

22.06.2024

10:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija