• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.R.

11.06.2024

11:49

Radnik komunalnog pao sa kamiona i poginuo: Tragedija kod Topole

MUP Srbije

Vesti

Radnik komunalnog pao sa kamiona i poginuo: Tragedija kod Topole

Podeli vest

Dušan I. (49) radnik komunlanog preduzeća nastradao je kada je pao sa kamiona za odnošenje smeća, a kojim je upravljao njegov kolega R.T.

Kako Informer nezvanično saznaje, saobraćajna nezgoda dogodila se u ponedeljak oko 16 sati u selu Donja Šatornja kod Topole. 

- Kamion je vozio R.T. dok je Dušan stajao na njemu sa strane. Radili su sakupljali otpad. Išli su ka Blaznavi. U tom delu je nizbrdica, strmo je i pretpostavljam da je išao malo brže kamion te je Dušan pao sa njega. Tom prilikom je zadobio povrede usled kojih je preminuo na mestu nezgode - rekao je izvor Informera upoznat sa slučajem. 

Nada, majka nastradalog Dušana, kaže da joj je za strašnu tragediju rekla snajka koja je tuda prolazila i videla nezgodu. 

- Moj Dušan se u toj firmi zaposlio pre godinu dana. Čula sam da je kamion klecnuo i da je on pao sa njega i na mestu ostao mrtav. Neko je rekao i da je navodno kada je pao neko vozilo prešlo preko njega. Ništa tačno ne znam osim da mi je sin nastradao - kaže nesrećna majka.

Prema njenim rečima Dušan ima dve sestre i nije se ženio. 

- Živeo je sa mnom, sada sam ostala sama. Pre ove firme radio je 35 godina u vojsci putovao je do Aranđelovca. Put ga je iscrpljivao pa je to napustio i zaposlio se ovde u Topoli - objasnila je Nada kojoj od juče dolazi rodbina i izjavljuje saučešće. 

Policija je obavila uviđaj na mestu nezgode kojim će biti utvrđen uzrok ove tragedije. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vesić: Beograd dobija novi tržni centar, "Evroazija" se otvara u avgustu!
Društvo

Vesić: Beograd dobija novi tržni centar, "Evroazija" se otvara u avgustu!

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić najavio je danas da se početkom avgusta očekuje otvaranje novog kineskog tržnog centra "Evroazija" na Novom Beogradu. On je naglasio da je ovaj objekat građen apsolutno po svim standardima bezbednost, što je posebno važno ako znamo šta se dešavalo nekoliko puta u kineskim radnjama, jer su oni koristili objekte koji su stari i koji nisu ni bili namenjeni za takvu vrstu prodaje. "Sada imamo ono što zaista je važno, da budu svi bezbedni i kupci i prodavci, ali i da kupci imaju komfor kupovine. Naravno tu će biti i restorana i sve ono što imaju tržni centri", rekao je Vesić.

26.06.2024

10:51

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Konačno slobodan! Ovako sada izgleda Džulijan Asanž! (FOTO, VIDEO)
Planeta

Konačno slobodan! Ovako sada izgleda Džulijan Asanž! (FOTO, VIDEO)

Osnivač Vikiliksa Džulijan Asanž izjasnio se krivim po jednoj optužbi za pribavljanje i objavljivanje vojnih tajni SAD, kao rezultat dogovora sa tužiocima američkog Sekretarijata za pravosuđe, čime je obezbedio sebi slobodu, a time je završena i duga pravna saga koja je pokrenula debate o slobodi štampe i nacionalnoj bezbednosti.

26.06.2024

11:28

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija