• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.R.

11.06.2024

12:32

Četiri osobe su povređene u jezivom sudaru u Valjevu: Kombi obilazio traktor i udario u "smart"

Miloš Rafailović/prts Instagram "Valjevo live"

Vesti

Četiri osobe su povređene u jezivom sudaru u Valjevu: Kombi obilazio traktor i udario u "smart"

Podeli vest

Vozač "smarta" S. P. (20) i njegov suvozač V. S. (54) povređeni su u sudaru koji se dogodio kada je kombi, kojim je upravljao Đ. S.(27), direktno udario u njiih. U ovoj jezivoj nezgodi povređen je i suvozač kombija koji ima 64 godine. Povređene iz uništenog "smarta" izvlačili su vatrogasci.

Kako nezvanično saznajemo saobraćajna nezgoda dogodila se sinoć oko 22 sata na Šabačkom putu u Valjevu. 

- Sumnja se da se saobraćajna nezgoda dogodila kada je kombi vozilo obilazilo traktor i direktno udarilo u "smart" koji je dolazio iz suprotnog smera. U putničkom automobilu pored vozača bio je i suvozač, obojica su teško povređeni. Povređen je i vozač kombija, ali je on zadobio lakše telesne povrede, teške telesne povrede zadobio je njegov suvozač - rekao je izvor Informera upoznat sa slučajem. 

Foto: printscreen /Insagram Valjevo live

 

Prema našim saznanjima teško povređeni iz "smarta" nakon ukazane prve pomoći u valjevskoj bolnici prevezeni su u Beograd. 

- Vozaču kombija i njegovom suvozaču pomoć se ukazuje u bolniici u Valjevu - rekao je naš sagovornik

Fotografije stravičnog sudara objavljene su na Instagram stranici "Valjevo live" na njima se vidi potpuno uništen "smart", ali i vatrogasci koji su sekli lim da dođu do povređenih iz automobila.

 

Na mestu nezgode pored vatrogasaca bila je hitna pomoć koja je povređene prevezla do bolnice i policija koja je obavila uviđaj. 

 

Obavešteno je tužilaštvo i istragom koja je u toku biće utvrđeno kako se tačno nezgoda dogodila. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Portugal je u osmini finala! Turci dali najbizarniji autogol (VIDEO)
EURO 2024

Portugal je u osmini finala! Turci dali najbizarniji autogol (VIDEO)

Portugal je u osmini finala Evropskog prvenstva! Fudbaleri Portugala plasirali su se u osminu finala kontinentalnog takmičenja, nakon što su u 2. kolu grupe F savladali Tursku 3:0 (2:0). Golove su dali Bernardo Silva u 22. minutu, zatim je u 29. minutu Samet Akajdin postigao bizaran autogol, a konačnih 3:0 postavio je Bruno Fernandeš u 56. minutu.

22.06.2024

19:54

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija