• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/kurir.rs

11.06.2024

22:25

Žena (30) koju su napali psi u Staroj Pazovi zadobila teške povrede! Napali i devojku (23) iz porodice uhapšenog vlasnika!

Arhiva

Vesti

Žena (30) koju su napali psi u Staroj Pazovi zadobila teške povrede! Napali i devojku (23) iz porodice uhapšenog vlasnika!

Podeli vest

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Staroj Pazovi uhapsili su M. S. (53), zbog sumnje da je izvršio krivično delo teško delo protiv opšte sigurnosti, u vezi krivičnog dela izazivanje opšte opasnosti.

M. S. je vlasnik dva psa koji su, kako se sumnja, prethodno pušteni iz boksa i ostavljeni bez nadzora, napali tridesetogodišnju ženu prilikom izlaska iz kuće osumnjičenog i naneli joj teške telesne povrede, zbog kojih je hospitalizovana u Kliničko-bolničkom centru u Zemunu.

Takođe, psi su napali i dvadesettrogodišnju devojku, člana porodice osumnjičenog i naneli joj telesne povrede, zbog kojih se obratila lekaru.

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Staroj Pazovi, M. S. je određeno zadržavanje do 48 časova u kom roku će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužilaštvu.

Na lice mesta izašla je i veterinarska inspekcija koja će preduzeti mere iz svoje nadležnosti.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Uhapšen Nišlija: Zlostavljao i mučio pse
Hronika

Uhapšen Nišlija: Zlostavljao i mučio pse

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu podneće krivičnu prijavu protiv muškarca (43) iz okoline ovog grada zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubijanje i zlostavljanje životinja.

11.06.2024

12:32

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Portugal je u osmini finala! Turci dali najbizarniji autogol (VIDEO)
EURO 2024

Portugal je u osmini finala! Turci dali najbizarniji autogol (VIDEO)

Portugal je u osmini finala Evropskog prvenstva! Fudbaleri Portugala plasirali su se u osminu finala kontinentalnog takmičenja, nakon što su u 2. kolu grupe F savladali Tursku 3:0 (2:0). Golove su dali Bernardo Silva u 22. minutu, zatim je u 29. minutu Samet Akajdin postigao bizaran autogol, a konačnih 3:0 postavio je Bruno Fernandeš u 56. minutu.

22.06.2024

19:54

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija